2777
2789
عنوان

به کجا چنین شتابان

140 بازدید | 18 پست

چرا اینقدی که خانم های متاهل خواهان دارن مجردها ندارن

بنظرم قسمت اعظمش بخاطر مسایل اقتصادی که نمیتونن ازدواج کنند و مسئولیت یه زندگی رو بپذیرن تا بیشتر مسئله فرهنگی....

وگرنه تو یه کشوری که مذهب غالبش اسلام باشه نباید همچین سمت و سویی باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم پسری جرات میکنه زن بگیره 

دخترای الان بلانسبت جمع پرتوقع شدن و وم طاقت

بعد ۲ماه هم میرن طلاق

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

کدوم پسری جرات میکنه زن بگیره دخترای الان بلانسبت جمع پرتوقع شدن و وم طاقتبعد ۲ماه هم میرن طلاق

متاسفانه توقعات خیلی بالا رفته،نه تنها از شوهر،بلکه از خونواده ی شوهر هم خیلی توقع دارن،من نمیدونم کی بهشون میگه چنین حقی دارن،

ما الان پسر دم بخت داریم ولی جرات خاستگاری نداریم ایقندر ک خانوما عجله برای طلاق دارن 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

از وقتی فیلم اون دکتر تو رشت که شوهر داشتو دیدم تو توییتر واقعا حالم داره از جامعه بهم میخوره،تو همچین جامعه ای بین همچین ادمایی تنها بمونی شرف داره واقعا

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
از وقتی فیلم اون دکتر تو رشت که شوهر داشتو دیدم تو توییتر واقعا حالم داره از جامعه بهم میخوره،تو همچ ...

چی بوده قضیه

چی بوده قضیه

با3تا پسر البته پسرام یکیشون گویا زن و بچه داشته رفتن باغ و استخر و کثافتکاریای دیگه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
با3تا پسر البته پسرام یکیشون گویا زن و بچه داشته رفتن باغ و استخر و کثافتکاریای دیگه

اوضاع خرابه بد خرابه

جامعرو لجن برداشته

هر پسری ازدواج کنه خریت کرده

دخترا بلانسبت جمع، هم بمونن خونه بابا ، تا ی پیرمرد بیاد تا از سطح توقعاتشون بربیاد