2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترشحات بد بو  بخاطر عفونته عزیزم 😟

ما نمیتونیم چیزی تجویز کنیم. باید بری دکتر.

چون عفونت ها  انواع مختلف دارن و هرکدومشون درمان مخصوص خودشونو دارن.

همه چیو ک نمیشه از این و اون پرسید عمل کرد.

.•° بعضیا چشمشون شوره، عقلشون شیرین، گوشتشون تلخ؛ خودشونم فک میکنن خیلی بامزَّن   !!  °•.

اگه منظورت ترشحات واژن هست باید روزانه از ژل شستشو استفاده کنی.من ژل شستشوی بانوان هیدرودرم استفاده میکنم.

بهداشت هم خیلی مهمه.

هر روز حتی اگه حمام نمیکنی لباس زیرت رو عوض کن

نیکا ۹۲ سابقم🤗کاربر قدیمی😇

یه حبه سیر رو پوست بکن با نخ و استریل نخ از وسطش رد کن (به کمک نخ ئ سوزن استریل)بعد استفاده واژینال کن.نخ آویزون باشه که ۱۰ دقیقه بعدش نخو آروم بکش بیرون تا سیر بیاد بیرون

میتونی پماد واژینال کلوتریمازول استفاده کنی

ترشحات بد بو  بخاطر عفونته عزیزم 😟 ما نمیتونیم چیزی تجویز کنیم. باید بری دکتر. چون عفونت ها ...

دکتر رفتم حوب نشدم

وزن اولیه87،..80🔓75🔓 73🔓70🔓65🔒😒😝دارم به هدفم نزدیک میشم خدای من
دکتر رفتم حوب نشدم

خب دکترتو عوض کن عزیزم!!

چطور دکترت نتونست درستت کنه!! 😞

اسم خودشونم میذارن دکتر!!

.•° بعضیا چشمشون شوره، عقلشون شیرین، گوشتشون تلخ؛ خودشونم فک میکنن خیلی بامزَّن   !!  °•.
یه حبه سیر رو پوست بکن با نخ و استریل نخ از وسطش رد کن (به کمک نخ ئ سوزن استریل)بعد استفاده واژینال ...

نمیسووزنه

اگه منظورت ترشحات واژن هست باید روزانه از ژل شستشو استفاده کنی.من ژل شستشوی بانوان هیدرودرم استفاده ...

اتفقا هیدرودرم و دارم لباس زیرمم تن تن عوض میکنم ولی واقعا اذیت میشم  ببخشیدا از بوی بد ترشحات