2777
2789

سلام خانما امیدوارم روز خوبی رو تاحالا سپری کرده باشین.

میدونم الان فصل هلو و اسموتی و نوشیدنی های خنک نیست اما خودم امروز درست کرده بودم دوست داشتم برای دوستای قشنگمم تعریفشو بگم نگه دارن شاید یه روزی مثل امروز من هوس کردین و دلتون خواست به دردتون خورد.

من چون مربی ام و ورزش میکنم و هرروز دنبال غذاها و وعده های رژیمی ام که به شاگردام یاد بدم این رسپی رو تازه امتحان کردم خوشم اومد برای شما هم مینویسمش دوست داشتین سر فرصت امتحانش کنین🤗

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

اسموتی هلوی خوشمزه

هلو و درصورت علاقه کمی آلو سیاه یا شلی یا هرمیوه تابستونی که دوست دارین اما هلو الزامیه:حدود2تا متوسط یا 1دونه بزرگ(ترجیحا با پوست باشه بهتره)

ماست 4الی5قاشق غذا خوری ماست(اکثرا یونانی یا ماست میوه ای میزنن اما من نداشتم ماست معمولی زدم خیلی هم خوشمزه شده بود)(فقط ماستتون ترش نباشه که طعمشو خراب نکنه)

عسل :هرچقدر دوست دارین طعم اسموتیتون شیرین باشه یا حتی اگر دوست ندارین میتونین نزنین...(اصولا شکر میزنن ولی من چون میخواستم رژیمی باشه نزدم) چون میوه هاتون یخ زده شدن و ماستتون هم خنکه اگر عسل رو مستقیم بریزین خوب قاطی نمیشه بهتره توی یه فنجون آب ولرم حلش کنین و بعد به باقی مواد قاطی کنین

وانیل:به مقدار لازم

دانه چیا:اینم به مقدار لازم من نداشتم تخم شربتی زدم اونم گزینه خوب و خوشمزه ایه...

حالا در مخلوط کن رو ببندین و اونقدر مخلوط کنین تا همه مواد قشنگ با هم مخلوط بشن و یه چیزی مثل ماست هم زده یه کم سفت تر بشه...

یه رنگ صورتی یواش خوشگلی میگیره که اصلا دلتون نمیاد بخورین دوست دارین فقط نگاش کنین.

نوش جان

من تقریبا همه چیو چشمی قاطی کردم ولی یک بار درست کنین قشنگ دستتون میاد چجوری باید باشه حالا عکسشم واستون میذارم ببینین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یه حال نخوردم ، مزه اش خوبه واقعا🤔🤔لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭

آره  منم اولین بارم بود خیلی خوشم اومد...برای کسایی که دوست ندارم با خوردن بستنی رژیمشونو خراب کنن یا حتی ددست دارن سالم خوری کنن عالیه طعمش خیلی خوبه

هرکی که میشناسین که دنبال رسپی های رژیمیه یا ورزشکاره اینجا تگش کنین ببینه شاید به درد یکی خورد بازم چیز جدیدی امتحان کنم اینجا تاپیک میزنم و مینویسم

فقط واسم یه سوال پیش اومده هیچ وقت نمیشه کسی زیاد ببینه تاپیکای منو نمیدونم چرا من این همه زحمت میکشم مینویسم لااقل اگر میبینین یه لایک کنین حس روح بودن بهم دست نده☹️