2821
2789

دکتر رفتین یا خودتون از درد متوجه شدین سنگ دارید؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مایعات فراوان بخور

بله درد داره ولی فکر کنم بتونی بری پیش متخصص و آمپول مسکن برای سنگ کلیه بزنی من همین کارو کردم تا دردش کمی آروم شد

🤍🦋 با من از بارون ، جنگل های مه گرفته گیلان، آتیش و چای حرف بزن:) . . اگه اهل مطالعه هستی، ممنون میشم بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کنی🌱

مایعات فراوان بخوربله درد داره ولی فکر کنم بتونی بری پیش متخصص و آمپول مسکن برای سنگ کلیه بزنی من هم ...

رفتم دکتر،قرص و دارو بهم داد 

ممکنه بزرگتر شه اگه نیوفته؟

سونو گرفتم عزیزم

سنگ ۵ میل درواقع سنگ ریزه حساب میشه که دفع کردنش سخت نیست اصلا . در دو حالت سنگ خطرناکه یکی این که تو حالب گیر کنه ، یکی هم اگر توی مثانه گیر کنه . تا چند روز اصلا گوشت قرمز، نمک ، نوشابه ، لبو مصرف نکنین ، آب ۸ تا ده لیوان بخورید . قطره سنکل از داروخونه بگیرین 

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

سنگ ۵ میل درواقع سنگ ریزه حساب میشه که دفع کردنش سخت نیست اصلا . در دو حالت سنگ خطرناکه یکی این که ت ...

هم دارو هم قطره استفاده میکنم عزیزم،ممکنه اگ دفع نشه بزرگترشه تو کلیه؟

هم دارو هم قطره استفاده میکنم عزیزم،ممکنه اگ دفع نشه بزرگترشه تو کلیه؟

نه عزیزم دفع میشه 

آب زیاد استفاده کنین ، طناب هم بزنین راحت تر میتونین دفع کنین

رفتم دکتر،قرص و دارو بهم داد ممکنه بزرگتر شه اگه نیوفته؟

به احتمال زیاد میفته عزیزم و بزرگتر نمیشه نگران نباش. 

فقط اون داروهایی که داده رو بخور چن روز دیگه تا چن هفته دیگه میفته

الان هنوز داخل کلیه هست یا اومده توی حالب؟

🤍🦋 با من از بارون ، جنگل های مه گرفته گیلان، آتیش و چای حرف بزن:) . . اگه اهل مطالعه هستی، ممنون میشم بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کنی🌱

ممنونم

خدا سلامتی بده عزیزم

مواد غذایی سنگ ساز هم نخورید تا یه مدت

آب خیلی زیاد بخور 

و طناب زدن رو فراموش نکن اصلا 

این دوتا رو جدی بگیر عزیزم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز