2777
2789

دوستان من جدیدا وقتی یه اتفاقی میفته که باب میلم نیست یا اتفاق ناراحت کننده ای میفته که باعث میشه عصبانی بشم شروع میکنم به جیغ های بلند و خودم رو میزنم. میزنم محکم توی سرم. به اطرافیانم که مسبب اون اتفاق که باعث عصبانیتم شده فحش های رکیک و بد میدم و حتی میتونم اون لحظه بزنمشون😭 مثلا حتی مامانم😭 بعدش مثل سگ پشیمون میشم و شروع میکنم به گریه کردن. توروخدا بگید چیکار کنم؟ من مشکل روانی دارم به نظرتون؟ توروخدا یه راه حل جلوم بذارید که اینجوری نکنم چون دلم نمیخواد 😭

یه مشکل دیگه هم دارم اینه که وسواس فکری دارم. مثلا یه کاری که انجام میدم مثلا وقتی قرص میخورم ده بار روی زمین رو چک میکنم که نکنه رو زمین افتاده یا همونموقع شک میکنم که خوردم یا نه.

یا وقتی میریم مسافرت توی راه همش استرس دارم که تمام وسایلمو گرفتم یا اتو رو از برق کشیدم یا نه و کل راه سفر زهرمارم میشه. خواهش میکنم کمکم کنید چیکار کنم؟ کسی هست این رفتارارو مثل من داشته باشه؟

عزیزم تو به خاطر وسواس فکری احتمالا باید دارو مصرف کنی بهتره پیش روانپزشک یا متخصص مغز و اعصاب بری خ ...

اینکه انقدر شدید عصبانی میشم و خودمو میزنم چی عزیزم؟ برای اون چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه انقدر شدید عصبانی میشم و خودمو میزنم چی عزیزم؟ برای اون چیکار کنم؟

خيلی بهتر میشی اینها از علایم‌ بیماری های وسواس و اضطراب‌ هست. زودتر تحقیق کن و یک دکتر خوب برو حتما و دارو اگر بهت افتاد مرتب مصرف کن وگرنه عوض کن داروهای مختلفی وجود داره سرسری نگیر اصلا