2777
2789

سلام دوستان. 

می خواستم ببینم کسی هست تا حالا از خدمات بانک خون بند ناف رویان استفاده کرده باشه؟

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

من جاریم تازه زایمان کرده اون اینکار انجام داده 

فکرکنم هزینش دوملیونو دویست شده وسالی ۱۲۰هزارم باید پرداخت کنه تا۲۰سال براش نگه میدارن

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

حتما حتما اونایی که باردارن بدن نمیدونین که چه قدر به درد میخوره مریضی خبر نمیده

خداجونم ممنونم که من لایق مامان شدن دونستی خودت مراقب فندقم باش من عیدیم از حضرت معصومه گرفتم ایشالا همه ی منتظرا به مراد دلشون برسن   
بله دوستم.برا پسرم انجام دادیم

حالا مثلا چی میشه اگه نگه داری؟؟؟😲😲

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣
سلام من جاریم تازه زایمان کرده اون اینکار انجام داده  فکرکنم هزینش دوملیونو دویست شده وسالی ۱ ...

تا ۲۵ سال نگه می دارن

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …
حتما حتما اونایی که باردارن بدن نمیدونین که چه قدر به درد میخوره مریضی خبر نمیده

چه خوبی؟؟؟😞😞😞😞

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣
حالا مثلا چی میشه اگه نگه داری؟؟؟😲😲

خودتون که نگه نمیدارین. توی موسسه رویان توی بانک بند ناف براتون نگهش میدارن و اگه خدایی نکرده بیماری صعب العلاج مثل سرطان یا بیماریهای ژنتیکی اون بچه و اقوام درجه اولش داشته باشن بوسیله سلولهای بنیادی خون بند ناف قابل درمانه

خودتون که نگه نمیدارین. توی موسسه رویان توی بانک بند ناف براتون نگهش میدارن و اگه خدایی نکرده بیماری ...

چه جالب نمیدونستم😶😶 ...خیلی خوبه که😆