2777
2789
عنوان

خیلی تنها و بی کسم

92 بازدید | 8 پست

هیچ وقت تو زندگیم اینقدر احساس تنهایی نداشتم خیلی بده ادم خانوادش پشتش نباشن عشق و دوست و … هیچ کدوم جای خانواده رو نمیگیرن

وقتی خانوادت کنارت نیستن تو بی پناه ترین ادم دنیایی

واقعا قلبم شکسته با گریه تایپ میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه نداره واسه امروز و دیروز نیست از بچگی همین بودهنوشتم خالی شم

من کلا رو خانواده حساب چندانی نمیکنم.

امروز داشتم با خنده به مامانم میگفتم، من یک هفته خونه نبودم بابا زنگ نزد ببینه من کجام. بابا اصلا از من خوشش نمیاد.مامان گفت بابا از هیچکی خوشش نمیاد.

گفتم تو داداشو دوست داری، بابا هم الهامو

همیشه به اسم اینکه من قوی هستم و میتونم گلیم خودمو از آب بکشم بیرون بهم توجه نشد.

ببین من این حرفا رو از روی ناراحتی و دلخوری نگفتم از با لبخند گفتم. من اصلا دلخور نبودم عادی شده برام

من بارها و بارها تنها رفتم سفر کاری و تفریحی کسی باهام نیومد. حتی زنگ نزدن کجایی زنده ای؟

تو کشور غریب تنها بودم، زنگ نزدن. نه اینکه واقعا نیاز نداشتم، دلم میخواست بهم زنگ بزنن.

وقتی همه سرمایه م رفت، بابام حتی نپرسید چی‌شد و چه حالی داری.

من ازشون دلخور نیستم، به عنوان یه اصل پذیرفتم. مامان همیشه از بی توجهی بابا غر میزنم من تعجب میکنم که مامان بعد از این همه سال از بابا ناامید نشدی و انتظار توجه داری؟؟ عادی باشه برات

من کلا رو خانواده حساب چندانی نمیکنم.امروز داشتم با خنده به مامانم میگفتم، من یک هفته خونه نبودم باب ...

دقیقا واسه منم همینطوره

ولی خب یک وقتایی مثل الان دلم میگیره از این همه بی محبتیشون