2777
2789
عنوان

دو رنگی پوست

94 بازدید | 12 پست

من رنگ پوست بدنم عجیبه واقعااااا ‌‌..رنگ پوستم در حالت کلی گندمی روشنه اما مثلا بالا تنه م روشنه پاهامم روشنه باز برعکس رنگ پوست شکمم و پایین تر از کمرم(متوجه شید کجا رو میگم )سبزه س ینی شاید سبزه م نباشه اما چون بالا تنه و پاهام روشنه خیلی دقت کنی معلوم میشه ینی ی امپول ساده میخام بزنم خجالت میکشم نمیدونم چرا اینجوریههه.چی میتونم استفاده کنم ک اوکی شه؟خوشم نمیاد اینجوریه اخه😑

خاهرزادم ی دستش سبزه س یکی سفید . 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااای.خیلی بده بخدا.نمیتونم بفهمم چرا ی دس نیسس😂😭

میخندی؟ 😑 خودتم قبول نداریچ برسه به بقیه سخته برات ولی همه یجور مشکل دارن قرار نیس هر شرایطی ک دوس داریم برامون باشه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

میخندی؟ 😑 خودتم قبول نداریچ برسه به بقیه سخته برات ولی همه یجور مشکل دارن قرار نیس هر شرایطی ک دوس ...

عزیزم خندم واس مسخره نیس چرا جبهه میگیری ‌..نمیبینی خودم مشکلی مشابه ب همین مسئله دارم؟😐😐😐

من یه استاد دارم دستاش دو رنگیه اعتماد به نفس عالی میاد راحت درس میده و میره

همینجوری خوبه دیگ .میدونی من اوکیم مشکلی ندارم با این مسئله فق دنبال ی راهم ک حدقل اگ میشه این حالت دو رنگی از بین بره .حتی اصن زیادم معلوم نیس .ولی خودم حساس شدم 

عزیزم خندم واس مسخره نیس چرا جبهه میگیری ‌..نمیبینی خودم مشکلی مشابه ب همین مسئله دارم؟😐😐😐

عزیزم چون فضای مجازی هس لحن حرف زدنا یذره تغیر کنه فک میکنن چیه. منم چیزی نگفتم در رابطه با مشکلتون گفتم خودت خودتو قبول کن منم ایراداتی دارم