2777
2789

ببخشید تکراریه چون دلم خونه

بچه ها نامزد=دوس پسر

ما یه سال با هم بودیم و خیلی این بین قهر و اشتی کردیم

اون ۳۸ سالشه و من ۲۳ و جفتمون مجرد بودیم از اول و هستیم الان

لطفا ب اختلاف سنی گیر ندین چون من کمبود محبت پدر داشتم و ایشونم اوایل حامی روحی‌بودن و چون عزت نفسمم بخاطر سبزه بودن و لاغر بودنم کم بود فک میکردم بهتر از این نمیاد،چون خاسگار ندارم و دو دستی چسبیده بودمش

همیشه وقتی باهاش بیرون بودم میدیدم گاهی چشاش میچرخه یا تاکید روی داف بودن دخترای اکسپلور داره گاهی، ولی خودمو گول میزدم، قبلا جرئت نکرده بودم فالوش کنم چون از حقیقت میترسیدم و تا جایی ک میدونسم دخترای ۲۰ ساله ی فامیلشون و زنای متاهل و قرتیه فامیل رو فالو داشت و هی باهاشون میلاسید و سر همینا شونصد بار قهر کردم باهاش،چون همه بهم میگفتن پسری ک تا این زن نگرفته بخاژر اینه ک سرش گرم بوده این همه سال و حس نیاز ب زن نمیکرده و البته از بس چشمش پر بود ک کمالگرا شده بود توی انتخاب زن.ولی دیشب تیر خلاص بود، بالاخره دل رو زدم ب دریا و فالوش کردم و دیدم بلهههه از ۱۰۰ نفری ک فالو کرده ۸۰ تا دخترن و چند تا دختر کیس ازدواج رشته خوب و خوشگل هم فالو داشت

ادامه رو بگم؟هستین؟💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادش خیلی اصرار داشتن ازدواج کنه زودتر و ب من گفته بود احتمال ازدواج ما صفره بخاطر اختلاف سنی و منم از سر وابستگی و بی عزت نفسی بهش چسبیده بودم و چون سبزه و لاغرم و از خودم رضایت ندارم و اینم لای حرفاش از سفیدا تعریف میکرد هی با محبت میخاسم وابستش کنم

من لاس و خیانت از کسی ببینم میزارمش کنار🫤

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

دیشب انقد شوکه شدم و بلند گریه کردم که نفسم بالا نمیومد

اون همه دختر خوشگل و داف و شاغل و کیس ازدواج ...

من خری ک فک میکردم بهم متعهده

جالب اینه پیجش جوریه ک عکس خودش نیست و قطعا این دخترا رو اول پیدا کرده و فالو کرده

تازه یکی دو تا پیجا باز بود و دیدم تک تک عکسای دخترارو لایک کرده و کامنت زیر پستای تولدشون

زکیه جان ادامه چیو بگی؟

پسری که توی ۳۸ سالگی دنبال دوست دختر بازیه معلوم نیست چیه؟ حتما باید مچ بگیرید؟!

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
خانوادش خیلی اصرار داشتن ازدواج کنه زودتر و ب من گفته بود احتمال ازدواج ما صفره بخاطر اختلاف سنی و م ...

وا جوری میگی سبزه ولاغر که انگار چیه 

بابا یکم عزت نفس واعتماد بنفس داشته باش 

الان همه دنبال لاغرین 

بگرد و زیباییهاتو پیداکن و ازشون لذت ببر و ازشون اعتماد بنفس بگیر

وقتی خودت میدونی و خودتو ب ندیدن میزنی ما چی بگیم؟

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭