nabatiiiiii مدیر عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 6168 عنوان تروخدا بیاید خیلی وزنم کمه | مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 19 پست چیکار کنم وزنم بالا بره سریع درحد چار پنج کیلو تو دوماه اشتهام از بعد مریضی کم شده کیا تونستن اضافه کنن؟؟ existing is exhausting 1403/08/15 | 16:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همون_پروانه_آبیه عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 210 داری نسخه ای میدی که پر از اسیبهموادی که توی شیرین هستن چیه؟فط همینو بهم بگودوتا کربوهیدارت توی شیری ... گلوکز ، فروکتوز محض اطلاعتون من خودم دانشجو فیزیوتراپی ام نمیخواد درس زیست به من بدی ، سه کلاس زیست خوندی😂بعدم اینو دکتر کرمانی توی سایتشون گفتن میخواین برو ببین ! که واسه من جواب بود! اوست گرفته شهر دل من به کجا سفر برم؟!
arfbhsht عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1883 گلوکز ، فروکتوز محض اطلاعتون من خودم دانشجو فیزیوتراپی ام نمیخواد درس زیست به من بدی ، سه کلاس زیست ... چه جالب اخه جوابت در حد زیست دهمهبعدم هرکسی گفته باشه وقتی روش غلطیه چ پر از عوارض چه میشه گفتاگر به همین راحتی بود یه عده نمیرفتن چند سال درسشو بخونن
همون_پروانه_آبیه عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 210 چه جالب اخه جوابت در حد زیست دهمهبعدم هرکسی گفته باشه وقتی روش غلطیه چ پر از عوارض چه میشه گفتاگر به ... بدو بدو سر درسات بچه کنکوری😂در حدی نیستی بخوام جوابتو بدم دیگه😂، ریپ نزن که اصلا نمی بینم😂😂 اوست گرفته شهر دل من به کجا سفر برم؟!
arfbhsht عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1883 بدو بدو سر درسات بچه کنکوری😂در حدی نیستی بخوام جوابتو بدم دیگه😂، ریپ نزن که اصلا نمی بینم😂😂 بچه کنکوری🤡🤡🤡این که بیست و چهارسالته هنوز دانشجوی فیزیویی یهنی کم کم دوسال پشت بودی نمیخواد واسه من فاز سواد بگیری
باقالی_پلو_با_گردن عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 2737 شیرینه؟ نه خیلی، مثل شیرخشک معمولیه منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن