2777
2789
عنوان

فلوکستین ده تا حالا خوردید

89 بازدید | 13 پست

دکتر برام روزی دوتا امپرازول ۴۰ و یک فلوکستین ۱۰ نوشته احساس می کنم خیلی الکی دارو داده

بنظرتون بخورمشون؟

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی قرص بیخودیه هیچ تاثیری رو من نداشت

چه مقدارش رو می خوردید و روزی چند تا 

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید
یادم نمیاد عزیزم دوسال پیش مصرف کردم فلوکستین رو‌

برای چه مشکلی؟

دکتر گوارش به من اینو داد😐😂

خیلی قرص بیخودیه هیچ تاثیری رو من نداشت

خب رو شما اثر نداشت ، رو من بهترین بود 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خب رو شما اثر نداشت ، رو من بهترین بود

چقدر مصرف کردید و برای چند وقت؟

واااااین داروی افسردگیه که😂😂😂

امیدوارم برای معده کاربرد نداره حداقل برای وسواس فکری داشته باشه

آره خوردم اشتهامو یه صفر میرسوند بغض توگلوم بود همش و ریزش مو شدید که توعمرم بی سابقه بود  چون موهای پری دارم  

دوهفته ریزش داشتم دیدم نمیشه اصلا قطع نمیشه پیش دکتر رفتم عوضش کرد دارو رو گفت بهت نساخته  .این قَضیه مال ۳ سال پیشه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چقدر مصرف کردید و برای چند وقت؟

افسردگی و وسواس فکری 

چند ماهی تا قطع دوران مصرف توسط پزشک ، 

اشتها و میل ج نس رو خیلی کم می‌کنه ، و عوارض دیگه هم داره 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...