2777
2789
عنوان

وام خانگی

264 بازدید | 17 پست

سلام دوستان میخوام وام خانگی بنویسم یعنی خودم بشم سرپرست،چجوریه؟!باید وام اول رو بردارم یا وام اول رو برندارم و از اول قرعه کشی کنم و کارمزد بگیرم؟!اگه کارمزد بگیرم چقدر بگیرم؟مبلغ وام ۱۵ میلیون

وام اول رو خودت بر میداری کارمزد من نشنیدم و ندیدم بد ب جای هر ماه یبار همه اعضا رو‌جم کنی بگی ۱۵ میلیونه ۱۵ ماه طول میکشه همه رو یجا قرعه کشی کنی همشون بدونن کی پول مال اوناس تا برنامه بچینن براش و بدا هم خرف حدیثی نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولیو خودت باید برداری کارمزد نشنیده بودم تاحالاخب اگه بخان کارمزد بدن میرن وام میگیرن مردم😐

نه مثلا واسه ۱۵ میلیون کلا ۵۰۰ هزار کارمزد بگیرم اینجوری که هرکی اسمش دراومد ۵۰۰ هزار بده به من

کار مزد نشنیدم ولی افزایشی بذاری خوبه مثلا ماه اول ۱ تومن ماه دوم ا تومن ۱۰ هزار اضافه بزنن ماه دوم ۱۰ هزار اضافه تر از ماه قبل تا اونایی که اخر براشون در میاد ظلم نشه درحقشون

وام اول رو خودت بر میداری کارمزد من نشنیدم و ندیدم بد ب جای هر ماه یبار همه اعضا رو‌جم کنی بگی ۱۵ می ...

آخه من اطرافم زیاد دیدم میگن هرکی اسمش دراومد یه مبلغی کارمزد مثلا واسه ۱۵ میلیون ۵۰۰ هزار کارمزد دیگه اولیو خودش برنمیداره

آخه من اطرافم زیاد دیدم میگن هرکی اسمش دراومد یه مبلغی کارمزد مثلا واسه ۱۵ میلیون ۵۰۰ هزار کارمزد دی ...

خب اولیو خودت برداری به نفعته همین الان برو باهاش یه تیکه طلا بخر ماهی یه تومن میاد روش هم از طلات استفاده میکنی☹

کار مزد نشنیدم ولی افزایشی بذاری خوبه مثلا ماه اول ۱ تومن ماه دوم ا تومن ۱۰ هزار اضافه بزنن ماه دوم ...

اینجوری که قبول نمیکنن،کارمزد اینجوریه که مثلا میگی هرکی اسمش دراومد ۵۰۰ هزار میده به سرپرست،دیگه اولی رو برنمیداره از همون اول قرعه کشی میکنه یجورایی حق زحمت میگیره

اینجوری که قبول نمیکنن،کارمزد اینجوریه که مثلا میگی هرکی اسمش دراومد ۵۰۰ هزار میده به سرپرست،دیگه او ...

چرا قبول نکنن اونوخ اگه بمونن اخر هم ارزش پولشون زیادی کم نمیشه انگار جبرانی میدی . 

خب اولیو خودت برداری به نفعته همین الان برو باهاش یه تیکه طلا بخر ماهی یه تومن میاد روش هم از طلات ا ...

آخه خودم نمیتونم قسط بدم،یعنی وام گرفتم اونجا قسط میدم دیگه نمیتونم وام خانگی قسط بدم قبلا وام میدادم اولی رو خودم برمیداشتم دیگه نمیخواستم وام بذارم ولی بقیه اصرار کردن،منم گفتم یه مبلغی دستمزد بگیرم بذارم

باید خودتون توافق کنید که چجوری راضی هستین. ولی کارمزدی تاحالا اصلا نشنیدم.

حالا سمت ما همه کارمزدی شده،مثلا اگه ۲۰ میلیونه ماهی یک میلیون ولی باید ۲۱ قسط بدی و قسط آخر واسه صاحب صندوق،من دلم نمیاد انقد بگیرم انصاف نیست