سلام دوستان میخوام وام خانگی بنویسم یعنی خودم بشم سرپرست،چجوریه؟!باید وام اول رو بردارم یا وام اول رو برندارم و از اول قرعه کشی کنم و کارمزد بگیرم؟!اگه کارمزد بگیرم چقدر بگیرم؟مبلغ وام ۱۵ میلیون
وام اول رو خودت بر میداری کارمزد من نشنیدم و ندیدم بد ب جای هر ماه یبار همه اعضا روجم کنی بگی ۱۵ میلیونه ۱۵ ماه طول میکشه همه رو یجا قرعه کشی کنی همشون بدونن کی پول مال اوناس تا برنامه بچینن براش و بدا هم خرف حدیثی نباشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کار مزد نشنیدم ولی افزایشی بذاری خوبه مثلا ماه اول ۱ تومن ماه دوم ا تومن ۱۰ هزار اضافه بزنن ماه دوم ۱۰ هزار اضافه تر از ماه قبل تا اونایی که اخر براشون در میاد ظلم نشه درحقشون
کار مزد نشنیدم ولی افزایشی بذاری خوبه مثلا ماه اول ۱ تومن ماه دوم ا تومن ۱۰ هزار اضافه بزنن ماه دوم ...
اینجوری که قبول نمیکنن،کارمزد اینجوریه که مثلا میگی هرکی اسمش دراومد ۵۰۰ هزار میده به سرپرست،دیگه اولی رو برنمیداره از همون اول قرعه کشی میکنه یجورایی حق زحمت میگیره