2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم

131 بازدید | 19 پست

تقریبا یکساله که مرکز ناباروری میرم اون زمان من مشکل خاصی نداشتم فولیکولام بدون دارو درحد10،11 بودن،،، بخاطر مکشل اسپرم همسرم رفتیم که روزبه روز بدتر میشد، یه بار ای یو ای کردم نشد یه بار هم هم تخمک کشی واسه ای وی اف که جنین ضعیف تشکیل شد انتقال ندادم، از همون پارسال تا الان خیلی مشکل برام پیش اومد موهای صورت و بدنم به شدت ضخیم شدع کم کم شبیه ریش مردا میشه، پریودام همیشه30روزه بود به مرور زمان جوری شد که با امپول پریود شدم فقط، کیست تخمدان هیچوقت نداشتم این ماه رفتم سونو گفت یه کیست دوسانتی داری که دارو داد بخاطرش مصرف میکنم،،، دیروز جواب ازمایش جدید شوهرم رو گرفتیم بعد4ماه دارو مصرف کردن همه چیزش نرمال شده بود،،، من فکر میکنم مرکز ناباروری به جای بهتر کرذن مشکلم کاملا بدتر کرده منو، و ذخیره تخمدانم هم اومده رو 0.73،بنظرتون من اشتباه فکر میکنم یا این مرکز همه چیز منو داغون کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و این دکترمم هرچی میگم مثلا پریودام بع هم ریخته یا موهای ضخیم دراوردم اصلا اهمیت نمیده همش میگه طبیعیه بخاطر تنبلیه، خب مگه نباید یه دارویی چیزی بده که کنترل بشه مشکلاتم؟ همش درگیر اینه که ای وی اف کنه واسم

بنظرت این داروهای هورمونی این بلاهارو سرم اورده؟

فدات بشم من دکتر نیستم

ولی خودمم درگیر تنبلی و این داستانام

منم ی مدت مدام کیست می‌آوردم و پریودم خیلی کم شده بود

همش هم عوارض قرصهای کلومیفن و..‌ اینا بود

دیگ ولش کردم و ورزش و شروع کردم ببینم چ میشه

فدات بشم من دکتر نیستمولی خودمم درگیر تنبلی و این داستاناممنم ی مدت مدام کیست می‌آوردم و پریودم خیلی ...

خیلیم خوب من تازه از دکتر اومدم گفت عوارض همین داروهاس، یه چندماه استراحت بده به خودت طبیعی اقدام کن

خیلیم خوب من تازه از دکتر اومدم گفت عوارض همین داروهاس، یه چندماه استراحت بده به خودت طبیعی اقدام کن

منم پارسال ک آزمایش دادم همه چیزم نرمال بود. دکتر بهم قرصای تقویتی و لتروزول و از این جور چیزا داد ۳ماه اقدام کردم باردار نشدم اینسری دوباره آزمایش دادم دیدم ذخیره تخمدانم ۰.۴۷ شدههه😳😳

بخدا دارم شاخ درمیارم چجوری انقد پایین اومده

اونم در عرض چند ماه. دکتر میگه طبیعیه ک یهو ذخیره تخمدان خیلی پایین بیاد. منم همش شکم بر اینه ک شاید به خاطر داروها باشه. حالا بیا و ثابت کن. هیچ دکتری گردن نمیگیره

افسرده شدم از اون روز. یسره دارم سرچ میکنم که کسی با این ذخیره تخمدان باردار شده یا نه. وضعیت همسرم خوبه ولی من وضع خوبی ندارم

تا حالا شده کسی ذخیره تخمدانش بالا بره؟ یعنی ممکنه برا من بالا بره؟ یا هر روز ممکنه پایینتر بیاد؟

هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارم🥺🥺

منم پارسال ک آزمایش دادم همه چیزم نرمال بود. دکتر بهم قرصای تقویتی و لتروزول و از این جور چیزا داد ۳ ...

نگران نباش من با یه دکتر صحبت کردم گفت اصلا ذخیره تخمدان چیز قابل استنادی نیست که بخوای نگرانش باشی طرف با ذخیره یکصدم طبیعی باردار شده یکی هم با ذخیره بالا فولیکول پوچ داشته، پس از این بابت نگران نباش، داروهای تقویتی مصرف کن تا میتونی گرمی بخور و بدنت رو گرم نگه دار

افسرده شدم از اون روز. یسره دارم سرچ میکنم که کسی با این ذخیره تخمدان باردار شده یا نه. وضعیت همسرم ...

ببین ذخیره تخمدانت الان هرچقدر که باشه تو واسع بارداری فقط یه دونه فولیکول خوب میخوای پس به این عدد اصلا فکر نکن تو هنوز کلی فولیکول داری مهم اینه با کیفیت باشن کمیت اصلا مهم نیست