2777
2789
عنوان

بچه ها شما همه خریداتون از بالا شهره

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 154 پست
تهرانماینجا برای خرید های مشخص از مراکز و بورس های مربوط بهش خرید میشه مثلا اکثرا پرده و پارچه رو می ...

دقیقا موافقم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مقایسه کردم اکثرا بالاشهر میکنن تو پاچت مگه اسگلم بکنن تو پاچم، وقتی همون جنس همون مارک رو با قیم ...

من برای بچم بهترین لباسا رو تنش میکنم بخدا .بیرون که میرم همه ذوق تیپشو میکنن اما طرف اومده میگه چون از هاکوپیان و شیراز مال نمیخری دهاتی هستی

نه لزوما

کلا دنبالِ چیزِ مناسبم

حالا ممکنه پایینم باشه

جای متوسط شهر باشه

یا بالاشهر

درکل بندِ این نیستم که حتما حتما بالاشهر باشه

چیزی که مدنظرمِ باشه

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

یه مغازه بالاشهر هست اما ابنطوریه که لباس همه قیمتی داره

خیلییییی هم قیمتاش خوبه مدام تخفیف میزنه

واسه همین میرم اونجا وگرنه اگه نداشته باشه میرم بازار دیگه

که جز بالاشهر نیست

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

من تو تهران زندگی میکنم خرید بیشتر از بازار انجام میدم 15 خرداد پر جنسه و با کیفیت عالیهمینا رو پاسا ...

بخدا راست میگی .یه روز رفتم مرکز شهرمون تو یه زیر زمین کلی تونیکای ارزون و جنس هوب بود خریدم بعد خود فروشنده ادرس داد گفت برو فلان پاساژو نگاه کن اومده از خودم جنس برده بالا شهر سه برابر قیمت میده

شما خیلی بی ادبی

اون کاربر چیز خاصی نگفت که اومدی واسش تاپیک میزنی و حاشیه درست میکنی

کاپشن هشتصد تومنی واقعا قیمتش مناسبه

شما دنبال کاپشن زیر هشتصد هستی اومدی حواشی درست میکنی

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...

هرجا چیزی به چشمم خوش بیاد میخرم

یهو میبینی از بالاشهر یهو میبینی از پنج شنبه بازار محل

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
نه لزوماکلا دنبالِ چیزِ مناسبمحالا ممکنه پایینم باشهجای متوسط شهر باشهیا بالاشهردرکل بندِ این نیستم ...

یه عقده ای تو تاپیک قبلم هی ندیدیو نخریدی راه انداخت اعصابمو به هم ریخت نکبت

من برای بچم بهترین لباسا رو تنش میکنم بخدا .بیرون که میرم همه ذوق تیپشو میکنن اما طرف اومده میگه چون ...

ببین گلم من اون اوایل از کوروش مال جنس میگرفتم نمیگم همش ولی بیشترش فقط پول رو ریختم دور 

اما از وقتی میدونم میتونم با قیمت مناسب تر خرید کنم اصلا و ابدا حرف دیگران مخصوصا نی نی سایتیا برام ارزش نداره که بگن ارزون هزینه کردی یا گرون من دنبال جنس با کیفیت هستم چون نمیخام پولمو دو روز فقط استفاده کنم 

نمیگم همش از 15 خرداد خرید میکنم اما اصل کاریا مثلا از جاهایی هست که بورس اون کالاس

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷