2777
2789
چ عجیبه اسمش ازکجامیشه خرید وواسه چی خوب بوده؟

از عطاری خریدم صورتم پر از لک و جای جوش بود بیست روزه دارم میزنم شبا موقع خواب قشنگ لک هام داره میره صورتم هم سفید شده ب دستام هم میزنم سفید و قشنگ شدن مثل کرم معجزه است ولی این کرم دوره درمانی داره و هنوز که دارم استفاده میکنم راضیم اگه صورتم لک هاش رفت صاف و یکدست شد هفته ای یکی دوبار میزنم واقعا لک هام رو اعصاب بودن 

محکم باش، پشت آرزو هات خدا ایستاده '✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم نکردم ولی اشنامون مزوژل زد خیلی خوب شد خودمم با روتین پوستی پوستم بهتر شد

روتین پوستیت چیه عزیزم من پوستم مختلطه 

مزو ژل چ تاثیریداشت براشون

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

برای پوستم فیشال و ماساژ رفتمبرای مژه هام سرم سریتا زدمخالم فک کرد مژه کاشتم

سرم سریتا رو از کجا خریدی و چند خریدی و اینکه چند روزه جواب داد موهای منم خیلی میریزه برای مو راهی دارین

بله حتمابچمو بخوابونم برات میفرستمفقط از مراحلش عکس نگرفتما یعنی قبل و بعد ندارم

اشکال نداره ممنون میشم بفرستی .. خیلی مژه های هانده ارچل قشنگه مژه واقعا تاثیر دارن رو زیبایی چشما

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من هرچی کرم شنیدم زدم برای لکه های پوستی بیفایده بود هرچی ماسک خونگی امتحان کردم اخرش دیروز رفتم لیز ...

چطوریه لیز لک زخم میشه هزینه اش چقدره

سرم سریتا رو از کجا خریدی و چند خریدی و اینکه چند روزه جواب داد موهای منم خیلی میریزه برای مو راهی د ...

سرم سریتارو از داروخانه رامین توی میدون فردوسی خریدم

یه هفته اول قشنگ متوجه میشی داره تاثیر میداره

ولی تاثیر زیادش همون تا یه ماه استفاده ست

من بعد عمل بینیم مژهام ریخت استفاده کردم خیلی راصیم

برای موهامم چند سال پیش داروی پریورین و هیربرست استفاده کردم هم خیلی بلند میکنه هم پرپشت ببین معجزه میکنه ها

ولی خب دیگه اصلش نیست

امسال هم به شدت ریزش گرفتم بحاطر شیر دهی ،قرصای بیوتین و زینک و آهن و امگا۳ مدام دارم میخورم راضیم

سیستم ایمنی بدنم خوب شده

اشکال نداره ممنون میشم بفرستی .. خیلی مژه های هانده ارچل قشنگه مژه واقعا تاثیر دارن رو زیبایی چشما

اگه خیلی میخوای خفن و درجه یک بشه 

چیزی که تو ذهنته فقط با این سرم میشه

ببین مثل معجزه ست خیلی خیلی خفته

فقط اصلش ۸ میلیونه

من پارسال ۵ونیم گرفتم

سرم سریتارو از داروخانه رامین توی میدون فردوسی خریدمیه هفته اول قشنگ متوجه میشی داره تاثیر میدارهولی ...

خیلی ممنون خدا خیرت بده حتما میخرم ولی اصلش دیگه اصلا نیس دی جی کالا اینا نداره کلا منو همسرم موهامون رو از دست دادیم دارو خانه یعنی اصلش نداره

اگه خیلی میخوای خفن و درجه یک بشه چیزی که تو ذهنته فقط با این سرم میشهببین مثل معجزه ست خیلی خیلی خف ...

خیلی گرونه بکاری هم انقدر هزینه نمیبره

سرم سریتارو از داروخانه رامین توی میدون فردوسی خریدمیه هفته اول قشنگ متوجه میشی داره تاثیر میدارهولی ...

همسرم فقط قرص زینگ استفاده میکنه تاثیر داره

اگه خیلی میخوای خفن و درجه یک بشه چیزی که تو ذهنته فقط با این سرم میشهببین مثل معجزه ست خیلی خیلی خف ...

خیلی گرونههه لنتی