هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32328 عنوان تاحالا چه کاری انجام دادید برای پوستتون که عین معجزه بوده بیایید بگید | مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 88 پست تزریق پروفایلو یا چمیدونم هر سرمی چیزی که میدونید یا به چشم خودتون دیدید بگید .برای مژه هم بگید چی خوبه واسه بلند شدنش هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه. 1403/08/15 | 13:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35122 خیلی گرونههه لنتی تو عکس خیلی مشخص نمیشه انگار ولی واقعا بلند و خوب شدهباز با مژه های پایینم مقایسه کنی متوجه میشی
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35122 تو عکس خیلی مشخص نمیشه انگار ولی واقعا بلند و خوب شدهباز با مژه های پایینم مقایسه کنی متوجه میشی یه دور ریمل میزنم خیلی خفن میشه
مامی_پارساودوقلوها عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 9031 حذف قند و شکر و ارد سفید هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
آرمین۸۳ عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 465 دوسال تو داروخونه مشاوره پوست و مو میدم اگه سوالی بود در خدمتم@Tererendsara
fadiahastam عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 1500 از عطاری خریدم صورتم پر از لک و جای جوش بود بیست روزه دارم میزنم شبا موقع خواب قشنگ لک هام داره میره ... عزیزم بعدش حتما حتما ضدآفتاب مرتب بزن چون این کرم موقت و بعدش شنیدم بدتر میشه ضدآفتاب بزن تا کنترل کنه
malesaaa عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 2941 خیار یخ زدهراکوتانابرسان الدورا یخار یخ زده برا چی خوبه هر چند روز یبار ؟راکوتان چیه
fadiahastam عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 1500 تو عکس خیلی مشخص نمیشه انگار ولی واقعا بلند و خوب شدهباز با مژه های پایینم مقایسه کنی متوجه میشی ماشاالله
گویلر_اولدوزی عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 13997 یخار یخ زده برا چی خوبه هر چند روز یبار ؟راکوتان چیه راکوتان قرص هسخیارو از وسط عمودی نصف کن بزار فریزریخ بزنه هر روز بزن به پوست تمیزتبعدش ببر یه لایه بنداز دور دوباره بزار فریزر کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گندم7890 عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 1751 بله حتمابچمو بخوابونم برات میفرستمفقط از مراحلش عکس نگرفتما یعنی قبل و بعد ندارم عزیزم شما از اول هفته ای یبار زدی یا یه مدت هرروز میزدی الان هفته ای یبار میزنی؟
sanazaam عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 4679 بله حتمابچمو بخوابونم برات میفرستمفقط از مراحلش عکس نگرفتما یعنی قبل و بعد ندارم از کجا خریدی سرم سریتا رو شما
توف_ترنگی عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 724 شما هزینه کاشت میدونی چقدره؟!!! اینم چشمای منه با ریمل ، بعد استفاده نصفه و نیمه سریتا ( هفته ای چندبار میزدم ولی نتیجه فوق العاده ای میداد) الان گرون شده مثل سابق نیست کاربر جدید نیستم 🍓.از فروردین ۱۴۰۰ که اینجام ولی تعلیق شدم ✨.
توف_ترنگی عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 724 اینم چشمای منه با ریمل ، بعد استفاده نصفه و نیمه سریتا ( هفته ای چندبار میزدم ولی نتیجه فوق العاده ... البته خودمم مژه هام پر پشت هست کاربر جدید نیستم 🍓.از فروردین ۱۴۰۰ که اینجام ولی تعلیق شدم ✨.
دخترmشیطون عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 989 از عطاری خریدم صورتم پر از لک و جای جوش بود بیست روزه دارم میزنم شبا موقع خواب قشنگ لک هام داره میره ... عزیزم ببخشید جوش نمیزنی وقتی استفاده میکنی و چن شب باید بزنیم من معجزه میزدم صورتم پر جوش میشه
kszy عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 2610 اینم چشمای منه با ریمل ، بعد استفاده نصفه و نیمه سریتا ( هفته ای چندبار میزدم ولی نتیجه فوق العاده ... ماشاالله خیلی پر و بلند شده.از کجا گرفتین؟که منم بتونم اصلش سفارش بدم
توف_ترنگی عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 724 ماشاالله خیلی پر و بلند شده.از کجا گرفتین؟که منم بتونم اصلش سفارش بدم قربونت🤍. از دارو خونه میتونی بگیریی یا از لوازم آرایشی ها دیجیکالا و فروشگاه های آنلاین هم دارن فقط حواست باشه یهو قطع نکنی مصرفو کم کم قطع کنی کاربر جدید نیستم 🍓.از فروردین ۱۴۰۰ که اینجام ولی تعلیق شدم ✨.