سلام من دختر مذهبی هستم وابسته به دنیا نیستم وابسته به نعمت های دنیوی نیستم میدونم ک بی ارزش ک زود گذرن ولی مادرم... نمیگم آدم بدی هست آدم خوبی هست ولی خیلی نادانه فکر میکنه کار های خونه اون از نماز من واجب تره میگه وقت داری بعدا بخون و..چرا بعدا بخونم آخه همیشه سر نماز منو استرس میده چون نماز میخونم و به اون کمک نمیکنم فک میکنه نماز برا این دنیاس فک میکنه کسی ک نماز میخونه باید همین دنیاش بهشت باشه همش میگه نماز خوندی چیشد به کجا رسیدی دیگه ب مغزش خطور نمیکنه ک من دارم برا آخرتم میخونم وابسته به این دنیاست خیلی پز توقع تا یکم عصبی میشه سریع کفر میکنه بعد حالش خوب میشه خجالت نمیکشه خدایا شکرت خدایا شکرت اصلا کارهاشو نمیشه اینجا جا داد همش پدرمو نفرین میکنه سر چیزای چرت پرت همش دعوا راه میندازه به شدت بد دهنه انقد جیغ میزنه حرفای زشت میزنه دیگ خجالت میکشم به روی بابام و همسایه ها نگاه کنم
کل نماز و دعاهات با دل شکستگی مادرت از بین میره و رفته
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی نماز خوندن رو به 30 دقیقه ختم کن تا مادرتم ازت راضی باشه
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴