2777
2789
عنوان

تاپیک کاپشن زدم برای بچه دو سالو نیم

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 56 پست
عزیزم قبلا هم پستاتو تو تاپیکاتو دیدم عقده ای هستی کلا .من میگم ادرس بده یه مشت لیست حفظی فرستادی

عقده ای که تو هستی که داری میمیری از آتیش گرفتن و حسادت 

وقتی نداری بخری به بقیه چیکار داری ؟حتما دارن میخرن 

تو میری سر دزک و پایین شهر می‌خری از قیمتا خبر نداری 

همین ادرسایی که دادم برو می‌دونم تو عمرت پاتو نذاشتی اینجور جاها وگرنه اینهمه نمیسوختی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

از کوزه گری و سه راه احمدی بیا بالاتر دوتا جنس درست ببینی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا شما برو عزیزم سوال کن میبینی 🤣🤣🤣حالا چرا اینقد لج کردی یعنی واقعا نمیدونی قیمت همه جوره هست ...

من اسم  لباس مجلسی اوردم؟تو هنوز فرق لباس بچه با بزگسالو نمیفهمی اومدی اینجا پست میذاری عقب مونده 

خانوم شل مغز برو عقده عانو حای دیگه بتکون میگم برای بچه میگی بزرگسال ؟اره برای بزرگسال بوت ۱۳تومنی ه ...

عقده ای گدا گشنه بدبخت که تویی 

فکر کنم تو عمرت اصلا هیچی ندیدی داری میسوزی 

پس حسابی بسوز بدبخت گدا گشنه هیچی ندار 

یه مشت لباس بنجل کهنه کردی تن بچه ت فکر می‌کنی همه مثل خودت بدبخت و ندیده هستن 🤣🤣🤣

برو بالاتر دوتا لباس ببین که نترکی 

عمرا شیرازی باشی خدا می‌دونه مال کدوم داهات هستی که محاله پاتو شیراز گذاشته باشی 

قسم میخورم تا حالا از پشت کوه بیرون نیومدی

خانوم شل مغز برو عقده عانو حای دیگه بتکون میگم برای بچه میگی بزرگسال ؟اره برای بزرگسال بوت ۱۳تومنی ه ...

بدبخت عقده ای 

برو عفیف آباد یه مغازه لباس فروشی هست بعد ستاره اسمش یادم نیست سرزمین کودک فکر کنم باشه 

دوتا لباس بچه ببین عقده ای 

چون خودت نداری و ندیدی فکر می‌کنی همه مثل خودتن که توهین میکنی ؟

بدبخت عقده ای برو عفیف آباد یه مغازه لباس فروشی هست بعد ستاره اسمش یادم نیست سرزمین کودک فکر کنم باش ...

تند تند تو نت سرچ کن بذار اینجا باشه؟برو مرغاتو دونه بده شاید یه تخم گذاشتن خوردی از گشنگی دیگه تو تاپیکا عن مردمو نخوردی