2777
2789
هزار بار کردم قبلا ۴ ساله باهمیم نمی تونیم دل بکنیم ولی من احساسی ام اون سرش شلوغه وقت نمیزاره فقط م ...

چرا نمیاد جلو؟

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کادر درمانه مثل خودت

ت شاغل نیستی؟؟؟

والا من اینقدر سرم شلوغه

بازم وقت دارم

اون انگاری خودش نمیخاد. ی پیام بده 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

حس ششمی؟ خیلی دوسش دارم میمیرم واسش ولی اذیتم میکنه با بی توجهیاش

توام بی توجهی کن دو برابر اون برعکس میبینی جذبت میشه یه بار امتحان کن من راهکار غلط نمیدم به کسی 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
ت شاغل نیستی؟؟؟والا من اینقدر سرم شلوغهبازم وقت دارماون انگاری خودش نمیخاد. ی پیام بده

چرا شاغلم پاره وقت .

آره فقط وقتایی که دلش میخاد میده واگرنه با تمام مشغله گوشیشو دائم چک میکنه .

چطوری مثل خودش بشم لاوین ؟

چرا شاغلم پاره وقت .آره فقط وقتایی که دلش میخاد میده واگرنه با تمام مشغله گوشیشو دائم چک میکنه .چطور ...

آهان

وقتی قصدشم جدی نیست! آخه رابطه بی هدف به چه درد میخوره؟! فقط وابستگی داره ....

به نظرم خطت رو عوض کن و هرچی ازش داری پاک کن و یکبار برای همیشه بکش بیرون

ببخشید نمیخام ته دلتو خالی کنم : ولی تو محیط بیمارستان اینقدررررر آدمای رنگی رنگی میره و میاد.... مرداام که...