2777
2789

همش یه چیزی پیدا میکنن که شمارو مقصر کنن؟نامزد من اینجوریه حالا انقد میخواد منو مقصر کنه و کارش و گردن نمیگیره که منم بحث میکنم تا مجبور میشه بگه باشه ببخشید ولی از ته دل پشیمون نیس و کلا همیشه فک میکنه کار بدی نکرده بعدشم سرسنگین چت می‌کنه 😒

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂مال ما کلا برعکسه مقصر منم باشم گردن میگیره

واقعا قدرش و بدون 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

خواهرم اونموقع میگفت تو روی مردا نباید ایستاد همشون دست بزن پیدا میکنن تو عصبانیت بای صبوری کرد ولی من اصلا این تو کتم نمیره اخه یعنی چه😑

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

خواهرم اونموقع میگفت تو روی مردا نباید ایستاد همشون دست بزن پیدا میکنن تو عصبانیت بای صبوری کرد ولی ...

اتفاقا اگ اینجوری بهشون یاد بدی فک میکنن کاری نمیتونی بکنی پس همه کار میکنن و میدونن ک شما چیزی نمیگی و ....

نامزدم منم اینطوریه چیکارشون کنیمبخدا روانیتم کرده

جالبه اول بهم گفته بود هر چیزی شد بهم بگو هر چیزی ناراحتت کرد بهم دیگه بگیم ولی وقتی هر سری گفتم توجیه کرد و پشیمون نبود 

جالبه اول بهم گفته بود هر چیزی شد بهم بگو هر چیزی ناراحتت کرد بهم دیگه بگیم ولی وقتی هر سری گفتم توج ...

نامزد من همیشه با مغالطه خودشو بی تقصیر نشون میده

انگار هروقت بحث میکنیم فقط تقصیر کنه اون هیچ تقصیری ندارد

دیگه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم

بدم میاد از رفتارش

نامزد من همیشه با مغالطه خودشو بی تقصیر نشون میدهانگار هروقت بحث میکنیم فقط تقصیر کنه اون هیچ تقصیری ...

برای منم همینجوریه دیشب بحث کردیم بعد گردن نمی‌گرفت منم گفتم باشه همیشه توجیه میکنی منم دیگه از یه جا دیگه میام سرت خالی میکنم ناراحت شدم نمیگم بهت تلافی میکنم 

برای منم همینجوریه دیشب بحث کردیم بعد گردن نمی‌گرفت منم گفتم باشه همیشه توجیه میکنی منم دیگه از یه ج ...

۳روز پیش باهم بحث کردیم از اون موقع نه زنگ زده نه پیام داده یه جوری رفتار می‌کنه انگار تقصیر منه

اصلا تقصیر خودمه که همیشه زود می‌بخشم

ایندفعه خودشو بکشه هم دیگه جوابشو نمیدم

۳روز پیش باهم بحث کردیم از اون موقع نه زنگ زده نه پیام داده یه جوری رفتار می‌کنه انگار تقصیر منهاصلا ...

اینکه دیگه اصلا پیام نمی‌ده خیلی بده نامزد من پیام میده ولی سرسنگین 

جوابشو میدی؟

اره ولی منم سر سنگین