2777
2789
یکمی عزیزم هرچقد مترونیدازول و فلو خوردم تاثیر نداشت

سیپروفلوکساسین  خوردی؟؟؟؟

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمی‌دونم چجوری میشه ولی واقعا خیلی بده من از بوی واژن یکی خیلی بدم طوری که حتی نمی‌تونم کنارش بشینم حرف بزنیم 

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

نه عزیزدلم اینو ندادن تا حالاهربار میرم دکتر سریع یه مترونیدازول مینویسن با پماد استفاده خارجی ولی ف ...

خب عزیزم 

عفونت خیلی شدیده؟؟؟

الان بهت ی درمان قطعی میدم دعام کنی

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

خدا خیرت بده جانم بفرمایید ❤️اره تقریبا به مدته شدید شده

به مدت ۲ هفته یعنی ۱۴ روز 

قرص سیپروفلوکساسین هر ۱۲ ساعت یکبار بخور 

برای همیشه خوب میشی

همون ۲ روز اول میفهمی وای چقد خوب شدی

بعد بیا بهم بگو

ژل بهداشتی میزنم لیزر هم رفتم همش حواسم هست نمیدونم چرا نمیره خجالت میشم لیزرمو ادامه بدمم

قرص بخور و با خیال راحت برو لیزر

لباس زیرتم هرروز عوض کن 

از دستشویی میایی بیرون با یه پارچه نخی خودتو خشک کن 

همین 

به مدت ۲ هفته یعنی ۱۴ روز قرص سیپروفلوکساسین هر ۱۲ ساعت یکبار بخور برای همیشه خوب میشیهمون ۲ روز اول ...

ضرر یا حساسیت نداره این قرص؟ چون من به میترونیتازول حساسیت دارم

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

ضرر یا حساسیت نداره این قرص؟ چون من به میترونیتازول حساسیت دارم

نه گلم 

چجور حساسیتی داری؟؟ 

پارسال خوردم صورتم و داغون کرد رفتم دکتر گفت از میترونیتازول بوده

نه این قرص حتی جوش های عفونتی رو عم خوب میکنه و خشک میکنه 

برو داروخانه بگو سیپروفلوکساسین میخام . بعد از دکتر همین سوالی ک از من پرسیدی رو بپرس ...

ولی هیچ حساسیتی نداره نگران نباش