2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست لطفا کمک کنید

299 بازدید | 58 پست

شوهر من اصلا شوهری نمیکنه نه تفریح نه مسافرت هیچی .الان حدود دو هفتست قهریم مقصر خود اشغالش بود اصلا پا پیش نمیذاره برای اشتی .کلا  تو این ۸سال من منت کشی کردم چه مقصر بودم چه نبودم .منم الان نه‌ظرف میشورم نه جارو میکنم چون صبح تا صبح لباسشو میپوشه از در میزنه بیرون بچم دو سالو نیمشه تنهایی تو خونه دق کرده هیچ جا رو هم ندارم ببرمش .دیروز غذا پختم خورد اما باز بیرون رفتنه منو کم محلی کرد .دعوامونم ۹۰در صد مواقع سر خانوادشه که همیشه طرفدارشونه در هر شرایطی.چکار کنم به غلط کردم بیفته؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو هفتههههه!!!فکر نمیکنی دو هفته قهر خیلی زیاده؟؟؟

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

میگی خانم های باسیاست بیان، من میگم بهش محبت کن و با محبت همه کاری رو ازش بخواه و حتما انجام میده

صبور باش در برابر تندی ها و بداخلاقی هاش

اسلحه مردها خشونت و تندی و لجبازی و زورگوییه، با اسلحه مردها نباید به جنگشون رفت. تو با اسلحه خودت برو که نرمی و خوش رویی و لوندیه و حتما جواب میده. 

خب چی کار کنه خانوادشو بندازه دور؟

عزیزم مادرش سالها پیش فوت شده .پدرشم یه پیر خرفت تا وقتی زنده بود صبح و شب اتیش مینداخت تو زندگیم .الان خواهر برادراش هستن جای باباشونو پر کردن .

ببینید کاربرهای شما اشتباهه درون زندگی مشترک هیچکدوم نباید من باشند باید نیم من باشند اینکه شما ظرف نمیشوری وجارو نمیزنی واینا اشتباهه شما کارهای خودتو انجام بده نیازی هم نیست منت کشی کنید شما هردو عین درانسان بالغ درارامش بنشینید راجع ب مشکلاتتون صحبت کنید باهر وکم محلی وصحبت نکردن اوضاع روبدترسردی رابیشتر وفاصله بینتون روزیادترمیکنید 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف