2777
2789

بچه ها برادر من اگه خاست وام بگیره نتونست ضامن جور کنه پیش هررررکس و ناکسی رو انداختم ک ضایع هم شدم اما اخرش ضامن براش جور کردم...اگه خاست ماشین بخره پول کم داشت شوهرم جور کرد هر جور بود...هررررررموقع ک پول کم داشت بهش پول دادم و پس نگرفتم...دفعه اخر تا پول قلک بچمو ک یک تومن میشد دادم بهش...حالا ۳۰۰ تومن پولش دوماه تو حسابم بود قرار بود وام بگیریم ضامناشو شوهر من جور کنه پول وامی ک گرفتیم نصف نصف برای یه کاری که خب داداشم زد زیرش حالا دیشب در نبود من منت میذاشته ک من از روی پولش وام گرفتم...در صورتی ک قرار بود پول از اون ضامن از ما پول وامو نصف کنیم اما خودش زد زیر همه چیز خیلییی ناراحتم بچه هاااا...من ی خوبیهایی ب برادرم کردم بدوووووون هیچ چشم داشتی کارایی براش کردم ک برا شوهر و زندگیه خودم نکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی عزیزم

اولویت خودت و خانواده خودتی

من عاشق برادرمم ولی اگر کاریو برای خودم یا همسرم یا بچهام نکنم عمرا برا پدر مادر و برادرم کنم 

اونا هم همیننا 

درستش اینه

مامان دوتا گل پسر

ببخشیدا وامو نصف کردی و قسطاشو نداد چی؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

دقیقا منم برا داداشم هر کاری کردم دیشب تولدش بود و منم پا به ماهم امروز یا فردا زایمانمه شوهرم گفت ی کیک بگیریم تولدشو جشن بگیریم بعدا کادو براش بگیر شوهرم کیک خرید آورد بعد هرچی زنگ زدیم داداشم نمی‌ومد بهونشم این بود فردا کلی کار دارم این موقع شب بیام چیکار خیلی دلم شکست ازش 💔

خب اشتباه کردی ، الان هم یاد گرفتی دیگه خوبی زیادی نکنی و بدونی اولویت شوهر و بچه ات هستن نه داداشت

بخدااااا بخدا ب همین نتیجه رسیدم..ی بار بهش گفتم زن گرفتی خوبیهایی ک من بهت کردمو یادت نشه منو فراموش کنی...ولی الان هنوز زن نگرفته اینجوری جوابمو داد

😂😂😂😂😂دقیقا عین من 

خداشاهده ضامن وام ازدواجشو به صد نفر رو زد هیچکس نشد پدرشوهرمو بردم ضامنش شد 

حتی تو گرمی ۳۶۰۰ هفت گرم طلا فروختم براش چون به شدت لازم داشت 

قرار شد وامشوبگیره ده پونزده روز بده من تو حسابم بخوابونم وام بگیرم 

الان زده زیرش میگه تو این ده پونزده روز همه چی چمد برابر میشه نمیدم 

😂😂😂😂😂دقیقا عین من خداشاهده ضامن وام ازدواجشو به صد نفر رو زد هیچکس نشد پدرشوهرمو بردم ضامنش شد ...

این میخاست وامو بفروشه و من نذاشتم ب هرررر دری زدم براش ضامن جور کردم...هیچ موقع پول پس انداز ندارم همیشه خالیم چون همیشه پولامو کردم تو حلقوم داداشم اخرش.....