2777
2789
عنوان

حیف مجردی نبودافسوس

377 بازدید | 23 پست

دلم میخواد بزنم خودمو له کنم، سرمو بکوبم ب دیوار 

از دست خودم عصبانیم، هر روز بیشتر از دیروز

خودمو گرفتار زندگی متاهلی کردم، هی بشور بپز 

لعنت ب این دنیایی تخمی مزخرف 

خدایا جان مادرت بگو چرا منو خلق کردی،؟ حال میکنی میبینی داغونم ن، لذت میده بهت حتما 

اخ مجردی، چه روزای راحت و خوبی 

البته روزای بدم داشت خیلی زیاد، اما متاهلی خیلی بدتره، خیلی 

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هم داری؟ اون مرحله هم هست😁

اره بابا، 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️  امیدوارم دخترم زودتر بزرگ شه بفهمه مرگ یعنی چی درک کنه 

بعدش انشاالله بمیرم والا راحت میشم، خسته ام کردن، ب گوه خوردن افتادم 

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.
من ب شخصه ب جرات میتونم بگم لعنت ب زمان مجردی خودم و و هزاران رحمت ب متاهلی.....حتی اگ متاهلی بد باش ...

دوران مجردی من خیلی بدنبود خودم یکم خرابش کردم، الان بدجور گرفتار شدم مثل خر موندم ن گوه

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.
میدونی عزیزم من خودمو میگم اگر شوهر عالی داشتن متاهلی رو با مجردی هرگزعوض نمیکردم ولی منم گرفتار یه ...

اره، اینم هست 

نمیتونن ی زندگی خوب دورس کنن میان مارم شریک بدبختیا میکنن تازه منت میزارن 😑

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.
دوران مجردی من خیلی بدنبود خودم یکم خرابش کردم، الان بدجور گرفتار شدم مثل خر موندم ن گوه

اره خب من خیلیا رو دیدم و دارم میبینم چ مجردی ای داشتن و دارن معنیه زندگی رو فهمیدن می‌فهمن ن مث من یا کتک بود یا مث گداها زندگی کردن بود گشنگی تشنگی کشیدن بود سرما و لرز گرفتن بود و هزاران درد دیگ و کتک خوردن های بی مورد بود جیکمون درمیومد ک آقا داره اخبار میبینه تموم بود دیگ طوفانی ب پا میشد ....هعی خدا کرفتو شکر چیزی ب عنوان تاهل هم در دنیا گذاشتی ک ب واسطه اون راه نجاتی باشه برای منه بیچاره

اره بابا، 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ امیدوارم دخترم زودتر بزرگ شه بفهمه مرگ یعنی چی درک کنه بعدش انشاالله بمیر ...

این بچه ها همه امیدشون ماییم 

دلخوشیشون ماییم 

اینقدر انرژی منفی نده به بچت هم القا میشه 

میدونم خسته ایی ولی امروز همه کارهای خونه رو بذار کنار ویه ساعت یه کاری که بنظرت ارامشت میده انجام بده خیلی تاثیر داره .من مثلا عاشق خیاطیم یا پیاده روی 

همچین وقتایی یکدام رو یه ساعت انجام میدم حالم خوب میشه