2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول تا میتونی محیط کارتو اصلاح کن 

شغلت چیه؟ فک کن ببین میشه جور دیگه انجامش بدی ک درگیری گردنت کم شه؟ 

دوم گردنبند ببند حتی اگه قرار باشه ب این ک بقیه چی فکر میکنن فکر نکنی چون عروق گردن خیلی نازکن درگیر شدنشون خیلی خطرناکه. بالش طبی استفاده کن. بار سنگین بلند نکن ی مدت و اگه دردت شدیده ی دکتر مغز و اعصاب حتتتتتماااا برو.

شب با روغن سیاهدانه خیلی آروم ماساژ بده، حوله گرم بزار و موقع خواب به پهلو نخواب و باید کمتر روی تشک باشه ،  سر و گردن رو کامل روی  بالشت با اندازه مناسب  بزار حتی کمی از کتف و شونه هات هم روی بالشت قرار بگیره 

در ضمن گوگل سرچ کن ورزش گردن که خودم نتیجه کامل گرفتم 

خدایا شکرت که حس حضورت در تمام زندگیم باعث آرامشم هست🙏❤️
شب با روغن سیاهدانه خیلی آروم ماساژ بده، حوله گرم بزار و موقع خواب به پهلو نخواب و باید کمتر روی تشک ...

اشتباه تایپ ، باید کمرت روی تشک باشه

شب با روغن سیاهدانه خیلی آروم ماساژ بده، حوله گرم بزار و موقع خواب به پهلو نخواب و باید کمتر روی تشک ...

اشتباه تایپ

باید کمرت روی تشک باشه