2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مبارک باشه❤️🌷میشه بگی چجوری تیکر بارداری گذاشتی من هرکارمیکنم ارورمیده؟

تیکرم واسه ۳ماه پیشمه ک باردار شدم ولی نموند برام.نمیدونم چطوری حذفش کنم همونطور مونده

مبارکه ان شاء الله به خوبی و خوشی و سلامتی بغلش کنی ایجااانم 😍😍

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

وااااای یکی از قشنگترین لحظه هایی که یه زن تجربه میکنه دو خط شدن بی بی چک هست.. دوست داری اون بی بی چک رو قاب کنی بزنی به دیوار و هی نگارش کنی...شیرینی این حس گوارای وجودت باشه عزیزم

تیکرم واسه ۳ماه پیشمه ک باردار شدم ولی نموند برام.نمیدونم چطوری حذفش کنم همونطور مونده

بروتنظیمات اطلاعات کاربری اون پایین نوشته تیکربارداری واینا ببین حذف داره؟ چون مال من فقط ارورمیده نمیاره

چله سوره مریم رو خوندم🥲باورم نمیشه.ممنون

چن ماه اقدام؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆