2777
2789
عنوان

😐🤦🏻‍♀️طلسم

86 بازدید | 6 پست

نشانه های طلسم جیه شوهرم مثلا مادر یا پدرش یا خودم راجب یچیزی منطقی باهاش صحبت می‌کنیم ولی یهو گر میگیره عصبی میشه یه حرفایی میزنه که اصلا ربطی نداره یا همش خوابه حس میکنم طلسمه چون خیلی عجیبه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله بله 😐

ولی ربطی نداره 

شاید ایشون منطقی نیست 

مثلا ی مبحثی رو شروع کنید که ایشون قبلا 

نظرات درست و منطقی دادند 

بعد شما خلاف نظر خودش نظریه بدهید 

ببینید هنوز ایشان روی نظریه قبلی و منطقی خود هستند یا موضع دیگری دارند 

ولی ربطی نداره شاید ایشون منطقی نیست مثلا ی مبحثی رو شروع کنید که ایشون قبلا نظرات درست و منطقی دادن ...

اخه هم تشنج میکنه و اینکه خیلی گره میوفته توی کارش یهو مثلا بی دلیل میخنده یا بی دلیل عصبیه و یه کاری که میدونه بده هزار بار تکرار میکنه حس میکنم شیطان توی وجودشه

اخه هم تشنج میکنه و اینکه خیلی گره میوفته توی کارش یهو مثلا بی دلیل میخنده یا بی دلیل عصبیه و یه کار ...

احتمالا مشغله فکری دارند 

مثلا گاهی ی خاطره خنده دار به ذهنش خطور می‌کند و می خندد،گاهی بلعکس خاطره بد و عصبی می شود 

در مورد تشنج به پزشک مراجعه کنند 

اخه هم تشنج میکنه و اینکه خیلی گره میوفته توی کارش یهو مثلا بی دلیل میخنده یا بی دلیل عصبیه و یه کار ...

از شوهرم ک چفتم خوابه ترسیدم 😶

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه