2777
2789
عنوان

برام 8ملیون خرید کرد دیروز

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 80 پست
خب کجاش هرزگی کار من ، شوهر سابقم گی بود طلاق گرفتم با کس دیگه آشنا شدم میشه بگی کجاش هرزگی

عزیز جان یه سر ب تایپیکای قبلت بزن ک همش گفتی دوسش داری ،دلتنگشی یعد از اینور داری ب یه پسر دیگه سرویس میدی برات پول خرج میکنه این افتخار نداره ب این میگن هرزگی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز جان یه سر ب تایپیکای قبلت بزن ک همش گفتی دوسش داری ،دلتنگشی یعد از اینور داری ب یه پسر دیگه سرو ...

چاخان میگه بابا 

توهمه

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
خب که چی؟؟؟؟اینجا هم گفته دست بزن داشت حبسم میکرد مشکل جنسی داشت اون دوست داشتنی هم که گفته از روی ع ...

کسی ک این همه تایپیک زده در مورد دوست داشتن همسرش بعد اومده اینجا میگه من اصلا دوسش نداشتم و ب این پسره علاقه داشتم یعنی دروغ محض فقط داره خودشو گول میزنه ک دو نفر بگن آفرین خوب کردی با یکی تو رابطه ای 😊

عزیز جان یه سر ب تایپیکای قبلت بزن ک همش گفتی دوسش داری ،دلتنگشی یعد از اینور داری ب یه پسر دیگه سرو ...

خب گلم من با کسی که الان در ارتباطم  رابطه جنسی ندارم  فقط همو دوس داریم ،  همسر سابقم یه عوضی به تمام معنا بود اون علاقه ای که داشتم احمقانه بود

کسی ک این همه تایپیک زده در مورد دوست داشتن همسرش بعد اومده اینجا میگه من اصلا دوسش نداشتم و ب این پ ...

ببین دوسش داشتم  اما احمقانه بود از رو بچگی سخت بود برام طلاق با اینکه به دختر بچه روش چاقو کشی. کتک زد

کسی ک این همه تایپیک زده در مورد دوست داشتن همسرش بعد اومده اینجا میگه من اصلا دوسش نداشتم و ب این پ ...

اگه تاپیک فیک نباشه به نظرم آدم وقتی میخواد جدا بشه مخصوصا اوایل جدا شدن (منظورم روی کاغذ نیست) یاد خوبی‌های طرف میوفته و گاها فکر می‌کنه دوستش داشته مخصوصا اگه خونه پدری زندگی سختی داشته بوده قبلش که این حس گذراست گلم 

ضمنا طلاق به نظر من فقط روی کاغذ بودن نیست 

الان به نظرت همسر استارتر پاک و منزه نشسته که طلاقشون قطعی بشه بعد بره با کسی رابطه داشته باشه؟؟؟؟

البته باز تاکید میکنم اگه تاپیک فیک نباشه

ببین دوسش داشتم اما احمقانه بود از رو بچگی سخت بود برام طلاق با اینکه به دختر بچه روش چاقو کشی. کتک ...

ببین من همه تایپیکات خوندم و دیدم برج ۱۲ ترکش کردی و تو این هفت ماه ک ازش داری جدا میشی هر چند روز یبار تایپیک زدی دل تنگشی ،عاشقشی ،دوسش داری حتی یبار نگفتی ک گی بوده یا چی فقط گفتی شکاک بوده ،دست بزن داتشه ک این خودش خیلی دلیل محکمیه برا جدایی و دل کندن اما اینکه تو این چند ماه بری سراغ دیگری بخصوص وقتی دلت کامل کنده نشده این خیانته هم شرعن و هم عرفن ...این پسرع هم دو روزه داره خرجت میکنه و دست میکشه روت فک میکنی اره داری عاشقش میشی اما نمیدونی ک همین آدم بفهمه هنوز متاهلی ی بدترین شکل ممکن ولت میکنه بعد از کلی استفاده 

اگه تاپیک فیک نباشه به نظرم آدم وقتی میخواد جدا بشه مخصوصا اوایل جدا شدن (منظورم روی کاغذ نیست) یاد ...

ببین من بهت قول میدم همسرم اسی اصلا گی نبوده و فقط یه آدم دوقطبی بوده ک یا میزده یا عاشقانه زندگی میکرده و این پلیل خوبیه برای جدایی اما دلیل خوبی نیست برا خیانت کردن بنظرم

ببین من بهت قول میدم همسرم اسی اصلا گی نبوده و فقط یه آدم دوقطبی بوده ک یا میزده یا عاشقانه زندگی می ...

کسی که دو قطبیه و مهمتر از اون کتک می‌زنه به نظر من واقعا مناسب زندگی نیست و وقتی استارتر دیگه مطمئنه که میخواد ازش جدا بشه پس فقط صرف روی کاغذ بودن ازدواج مهم نیست به نظرم 

خیانت وقتیه که شما احتمال بدی حتی یه درصد ممکنه دوباره بخوای با طرف زندگی کنی یا توی زندگی با طرف هستی عزیزم 

متاسفانه اینقدر دادگاه ها روند طلاق رو برای خانم طولانی و اذیت کننده میکنن که بعضیا همچین کاری میکنن حالا یا از سر تنهایی یا کمبود محبت و ...