2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا ی روز قبل اینکه طلا گرون شه ب شوهرم گفتم بریم براش گوشواره حداقل دو گرمی بخریم گفت باشه بیکار بودم بریم فرداش گفتن طلا شده ۴ میلیون انگار دنیا رو سرم اوار شد

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫

اگه ازدواج نمیکردم این همه فکروخیال نداشتم مخصوصا مردی که حساب کتاب ندونه چیه روزی نمیشد که فکرنمیکردم دیگه جدیدا ولش کردم ازبس فکر وخیال کردم حرص خوردم حس می کنم پیر شدم 

اکثرا اینطورن من و همسرم الان باهم ۲۷ تومن قسط داریم ۳۰ تومن حقوق میگیریم واسه اینکه خونه دار بشیم خودمونن اومدیم یه سوییت سی متری و خونمون دادیم رهن

زندگی واقعی سخته به اون تعداد محدود ک پشتوانه دارن نگاه نکن