2777
2789

پسرم دوماه و نه روزشه از ساعت سه پا میشه گریه میکنه نمیخوابه

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

دل درد داره؟

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

تولدش نفخ شدید داشت الانم عذر میخوام باد شکم داره ولی یکم ک میگذره گریه میکنه سرشومیده عقب الان گذاشتم لای پتو گرم شد خوابش برو گذاشتم زمین دوباره پاشد الان رو پامه

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😢😢😢 منم همينطور دوازده روزشه از ساعت دوبيدارميشه تا صبح خيلي خسته شدم 

آخی عزیزم مبارکت باشه گریه ام میکنه

اوایل اینجوری هستن یه مدت.یا تو بغل میخابن یا روی پا

بخاطر دل درد هست بیشتر.چاره دیگه نیست😥پسر من آروم بود ولی فقط روی پا میخابید اکثرا همیشه میذاشتمش توی کریر تکونش میدادم وقتی خسته میشدم.بیشترم شوهرم میذاشتش روپاش یا سرپا تکونش میداد

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
من بیدارم ولی نی نی ندارم منتظرم برای اومدنش بی خوابی عیب نداره فقط بیاد😢

من برات دعا میکنم فردام ب پسرم میگم دعا کنه ((همیشه دستاشو میگیرم روب آسمون ب زبون خودش دعا میکنم)) خدا برات یه پسل خومچل بده 

آخی عزیزم مبارکت باشه گریه ام میکنه

ممنون عزيزم اره فقط ميخواد بقلم باشه تا ميزارم زمين گريه ميكنه خيليم زورميزنه قرمز ميشه اما دليلشو نميدونم چرا

دلم برايه كودکی ام تنگ شده نه استرسی بود نه نگرانی نه غصه ای نه دلواپسی دردنيا.
اوایل اینجوری هستن یه مدت.یا تو بغل میخابن یا روی پا بخاطر دل درد هست بیشتر.چاره دیگه نیست😥پسر من ...

پسره من تو گهواره اصلا نمیخوابه یا رو دست یا رو پا تازه شبم نمیخوابه روزا میخوابه 

سلام دوستان خوبین پسرمنم بداخلاق فک‌میگخ روپات تکونم بده رو زمین نزار تو هفته دوسه روز اینجوری میشه

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید