2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید امتحان کنم خسته شدم از ژیلت

اوووففف منم تا الان ژیلت میزدم

تازه ۳ماهه میرم مومک

راضیم

فقط مشکلم همین لک شدنه‌س

البته من دستمو نمیزنم میگن دستو خیلی لک میکنه

بازم بستگی ب پوست داره

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
بچه هامیگن حیوانات قبل زلزله بیقرارمیشن الان طوطیمون چندبارخودش توقفس این وراونور زدجوری که میخادفرا ...

خخخخ پاشو برو بیرو از خونه

باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....
لیزر رفتم برا صورتم برمیگشتم با گریه میومدم

وا کی میرفتی مگه؟منم این چندسال نمیرفتم شوهرم گفت خیلی درد داره میترسیدم،پیشونیم حالت کرد چندتا شاخه داشت،رو اعصابم بود دلو زدم به دریا رفتم،ولی بعدش که دیدم انقد خوبه بقیه مکان ها...

باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....
اوووففف منم تا الان ژیلت میزدم تازه ۳ماهه میرم مومک راضیم فقط مشکلم همین لک شدنه‌س البته من دستم ...

والا من شش ساله میرم اپیلاسیون تا حالا لک نشده

ولی دختر عمم میرفت یه جا

یارو ناشی بود

بلد نبود

یه تیکه رو چند بار مینداخت تا کنده بشه

قرمز میشد، ملتهب میشد و تا یک ماه  اول لک قرمز بود، بعد زخم میشد و لک تیره میشد

اگه توام همینطوری 

جاتو عوض کن

یارو بلد نیس

❤ من نی نی ندارم، نوار بالا 👆 تاریخ تولد خودمه ❤

من که واقعا راضیم، اگه بچه دارین حتما برین واقعا واقعا عالیه هر کی هم میاد اونجا اول یه جایش رو میره بعد میبینه خوبه بقیه جاهاشم میره