2777
2789

چ کنم جدیدا یادگرفته حدودا ۶ ماهی هست و ملکه ذهنش شده من دوست ندارم ؛ اسم مامان بود بهتر بهم میچسبه 

شوهرم میگ بزرگ بشه متوجه میشه میگیم صدا نزنه ولی خب من راضی نیستم همچنان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هم منو هم باباشو به اسم صدا می‌کنه گاااهی از دهنش میپره یه. مامان میگه

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

چندوقتشه؟

پسر من نزدیک سه سالشه از بچه خواهر شوهرم که صدام میزنع خاله معصومه 

یاد گرفته پیش جمعیت صدام میزنه خاله معصومه ، باباشو هم دایی صدا میزنه 

ولی تو تنهایی خودمون مامان و بابا صدامون میزنه😂

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

پسر بزرگ من از بچگی اسم منو شوهرمو میگفت الانم هرکاری میکنیم ماما بابا نمیگه بهمون 

پسر کوچیکم مامان بابا میگه بهمون😁😁😁😁😁

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

معمولا بچه ها از اطرافیان یاد میگیرن که شما رو چی صدا بزنن

اگه همسرتون پیش بچه بگه که مثلا فلان وسیله رو بده به مامان یا مامان رو صدا بزن و.... اونم کم‌کم یاد میگیره شما رو مامان صدا بزنه

بچت چند وقتشه؟

منم دخترم نزدیک دوسالش و باباشو به اسم صدا میزنه و کار منو تقلید میکنه هروقت اسم باباشو صدا میزنه بهش میگم ن بگو بابا اما دفعه بعد بازم کارشو تکرار میکنه زیاد حساس نباشه یکم فهمیده بشن خودشون متوجه میشن چون الان درکی ندارن ازاین موضوع فقط فکر میکنن با این واژه میتونن توجه پدریا مادرشون رو جلب کنن

میگ ولی یادش میره در کل اسمم رو میشناسه ن کلمه مامان!!!

خودت که میخواستی خطابش کنی بگو بیا بغل مامان یا اینو بیار برای مامان 

تکرار کن تا ملکه ذهنش بشه 

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت