2777
2789
عنوان

پسری که عاشقش بودم یه مرد قوی شده

772 بازدید | 27 پست

خوشتیپ ثروتمند

یه همسر همه چی تموم داره

هر شب ویدیوهای همنوازیشونو میبینم

آموزشگاه موسیقی خودشو داره،آدما براشون کامنت میزارن تحسینشون میکنن

من بیچاره ش کردم افسرده ش کردم

تو اوج رابطه تنهاش گذاشتم.یه جورایی بهش خیانت کردم

ولی الان خوشحاله 

چقدر بی لیاقت بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چی فکر میکنید وقتی یکی رو تو سختی تنهاش میزارین میرید با یکی دیگه خدا بهتون لبخندمیزنه ؟

منم سه هفته بعد از فوت مادرم دختره تنهام گذاشت بهم خیانت کرد رفت

الان میگذره از اون موقع ولی من قوی تر و بهتر شدم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

اصلا چی ارزششو داره که بخاطرش انسانیتو زیر پا بزاریعشقو نادیده بگیری

چی شد جدا شدی؟

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

دیگه همینه متاسفانه

وقتی قدر ندونی هستند کسایی که قدرشو بدونن

شماهم به گذشته فکر نکن و دیگه پیگیر اون آقا نباش و روی خودت کار کن تا انشالله شماهم خوشبخت بشید

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   

منم همینکاروکردم البته اون تقصیرکاربودولی خب من بیش از حد بعداون زجرکشیدم بعدهاباسختی خودمو سرپانگهداشتم واون هم همینطور نمیگم ب اندازه ی من ولی یک سوم من سختی کشید ازدوری من و حالا اون روزی بامن ازموفقیت کاری و مالی و تحصیلی ش گفت (منم موفقیتهای تحصیلی و کاری داشتم) من تعجب کردم ک ایناروگفت چون من آدم مادی گرایی نیستم.نمیفهمم یعنی خواسته جلوم کم نیاره؟ یا خواسته بگه خوشبختم حتی بدون تو

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

برا من دیر جلو اومد 

وقتی اومد که ازدواج کرده بودم 

تا الانم ازدواج نکرده 

گاهی میخوام ببینمش اما شیطونو لعنت میکنم چون قول دادم متعهد باشم

پس در حد یه دیدار هم دوری میکنم 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره