2777
2789
عنوان

مامانا شما هم شب کع بچه تون خوابه خل میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای وای منم همین مشکل رو دارم مثلادخترم ماکارونی شکلی دوست داره اونروز برداشته باباش لج که من دوست ن ...

سر شبکه تلوزیون باهم دعواشون میشه. با هم بازی میکنن توپو میزنن میفته یه جا این میگه تو بیار اون میگه تو بیار یعنی واقعا کم میارم... سرما خوردم دیروز خییلی حالم بد بود نمیتونستم رو پا وایسم تمام بدنم میلرزید اینا داشتن دعوا میکردن ده بار اشک بچمو درآورد 

ارهیک هفته س داریم ترکیب ب و د و ا و اَ تمرین میکنیم یاد نمیگیره خواهرسرویسم‌کرده سرویس

سخته   حروف ب د  .... طبق گفته معلم کلاس اول  و تجربه هاش  و زمان بره یادگیری 

تا اسفند قراره  خیلی سختي باشه و صبوری میخواد

خدا کمک کنه هم به بچه‌ها هم معلم و خانواده ها

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
سخته حروف ب د .... طبق گفته معلم کلاس اول و تجربه هاش و زمان بره یادگیری تا اسفند قراره خیلی س ...

ان شالله

ولی خیلی سخت‌میگذره بچه دومم هم‌یکساله س

وقتی برای خودم‌نمونده

ارهیک هفته س داریم ترکیب ب و د و ا و اَ تمرین میکنیم یاد نمیگیره خواهرسرویسم‌کرده سرویس

واااااایی دقیقاااا

منم داداشم اینطوریه ، اون لحظه یاد میگیره دو دقیه بعد میگه اجی چی بود؟؟

بخدا مام دیوونه شدیم ، بشدددددت بازیگوشه ، اگه راهکاری پیدا کردی به منم بگو😂😂😘😘

دور از جونت ولی به بار تو به جمع دوستانمون یکی از دوستام تازه مبتلا به نوعی سرطان شده بود داشت بل ناراحتی میگفت من اگر بمیرم بچه هام چی میشن و اینا یکی از دوستان خیلی جدی بهش گفت تو اگر مردی خدای اونا ولشون نمیکنه خدای اونا هم بزرگه تو نگران خودت بجنگ تا تو روزایی که هستی مادر شادتری باشی اونجا همه یکه خوردیم.

اما ابن روزا که دوستم سرطانشو تقریبا درمان کرده میگه اون روز اون حرف یه سیلی بود که خودمو جمع و جور کنم.تو هم یادت نره خدای بچه تو هم بزرگه.بابت کاری که نمیتونی جلوش رو بگیری ماتم نگیر.الان که هستی با هم عشق کنید

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
دور از جونت ولی به بار تو به جمع دوستانمون یکی از دوستام تازه مبتلا به نوعی سرطان شده بود داشت بل نا ...

ان شالله سلامتی ش رو کامل به دست بیاره

زندایی منم تو شرایط دوست شماست

اون تومور تو بدنش پخش شده دوقولو داره خدا بهش نظری کنه

ان شاللهولی خیلی سخت‌میگذره بچه دومم هم‌یکساله سوقتی برای خودم‌نمونده

خدایی کارت چندبرابره و خیلی اعصاب میخوادمثل خواهرم     پیر شد واقعا 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!