2777
2789

من به ۴۰۰ ۵۰۰ تومن پول نیاز دارم 

به نظرتون از کدوم بانک چجوری میتونم بگیرم میخوام بهرشم خیلی زیاد نباشه و اینکه مثلا تو سه سال چارسال اینا پس بدم پولو

مهر ایرانیان سود نداره ولی بایدسپرده داشته باشی 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا چقد سپرده؟من بانک مهر حساب ندارم تازه باز کنم بهم میدن؟

فکر کنم باید گردش حساب داشته باشی 

چه بانکی حساب داری؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

وام اعتبار ملی چهارده درصد . مثلا اگه حساب یه ماه کار کنه 35 درصد موجودیتو دوازده ماهه بهت وام میده

و پذیرنده ملی . اگه کارتخوان بانک ملی سدادی داشته باشید حتی تا 7 برابر میانگین حساب رو میتونید مابین یک تا 5 سال وام بگیرید 

بقیه بانک‌ها اطلاع ندارم

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
ملی سپه البته مامانم مهر حساب داره میتونم رو اونم حساب کنم

ملی وام میده برنامه بله رو نصب کن شرایط وام هارو نوشته

سپه که به بانک گدایان معروفه 

😂😂

حقیقته 😕

۵۰ میتونم بزارم تو حساب فقط

ااگه میتونی برو امتیاز وام یک نفر از بانک مهر ایران رو بخر

بعضیا تو بانک هستن میفروشن 

با 50 تومن یه وام 150 شاید گیرت میاد 

ضامن ببری قبول میکنن ، منتهی مشکل سابقه چک برگشتی و وام عقب افتاده نباید داشته باشید

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره