2777
2789
عنوان

نامزدم هولم داد و گردن نگرفت

3064 بازدید | 66 پست

انار خریده بود بریم خونه مامان بزرگش عیادت  با پسر خالش رفته بودیم بعد من گفتم خودت دست بگیر ( تو ماشین هم وقتی پسرخالش پیاده شد بهش گفتم تو بیار انارارو )گیر داد تو باید دست بگیری بدی 😐 من گفتم نه دیدم منو از لباسم کشید منم لج کردم گفتم دیگه عمرا دست نمی‌گیرم بعد دوباره کشید با لحن بد گفت بگیر بابا بعد هولم داد شدید نه ولی خیلی حس بی احترامی کردم 

تاحالا اینکار و نکرده بود شوکه شدم آبروم رفت جلوی پسر خالش  بعدم محلش ندادم اونجا آخری گفت چرا اخمات تو همه منم گفتم بی احترامی کردی منو هول دادی گفت من شوخی کردم 😐گفتم کجا شوخی کردی لحنت بد بود گفت شوخی کردم گفتم هولم دادی کلا انگار کرد البته خب هول محکم نبود که بخورم زمین ولی خیلی آروم هم نبود جوری بود که بدنم تکون خورد قشنگ 

کلا انکار کرد تازه طلبکار هم شده بود که چرا جلو بقیه نشون دادی 😐

الآنم اومدم خونه اونم هنوز پیام نداده که رفته خونه یا ن چون همیشه پیام میده 

الان از این به بعد چه رفتاری داشته باشم ؟پیام نداد منم ندم ؟کلا چه کارایی بکنم دیگه 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اگه نامزد نداشتی در مورد چی تاپیک میزدی عزیزم

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

از الان اینجوری میکنه بعدا چی میشه

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
کلا کات کنتوخیلی با این درگیری

عقدیم 😐

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

نه اصلا پیام ندی کار بدی نکردی تو انار وخودش باید برمی‌داشت تازه اگه کاربدی هم کرده بودی نباید جلوی پسرخالش هولت میداد همین اول ناراحت شو محلش نده تا حساب برای همیشه بیاد دستش بار اول وآخرش باشه 

یکم سرسنگین باش ولی قهر نکن باهاش حرف بزن ولی یکم سرسنگین بعدشم دیگ ادامش نده

الان اومدم خونه دیگه محلش ندادم اونم پیام نداد