2777
2789
عنوان

درصد سالن و اجاره

94 بازدید | 17 پست

سلام من تتو آرتیست بدنم

حدود ۶ سالی هست خدمات انجام میدم

الان بتازگی داخل چنتا سالن بصورت درصدی مشغولم ،بعد من خیلی با انصاف قیمت میدم یعنی سودم رو هر تتو خیلی کمه و برای نمیصرفه درصد زیاد بدم سالن و اگه بخوام قیمت نجومی بگم هم کسی انجام نمیده هم بی انصافیه (درسته میگن هنره دسته و قیمت تتو باید بالا باشه و... ولی بنظرم وقتی شغلت تتوعه وظیفه اته که دقت و هنر و متریال خوب استفاده کنی )

الان سوالم اینه تو سالن ها همه ی مشتری هامو ببرم یا آشناهارو بیارم منزل ؟آیا تو سالنی که مشتری برات نمیفرسته یا سالنش مجوز نداره و رفت و امد حتما با نوبت قبلی هست من شناخته میشم و مشتری گیر ؟

شما بودین چیکار میکردین 

الان سالن ها چند درصد میگیرین (وسایل همه چیز با خودمه)

تو این زمینه هر اطلاعاتی داری نوشحال میشم بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشتری زیاد داری چرا تو خونتون یه جای رو اختصاص نمیدی

مستاجرم و خونمون ۱ خوابه و صاحب خونه هم سخت گیر

و بودجه برای تجهیزاتش ندارم 

ولی تو فکرشم تو فامیل یه تتو آرتیست داریم باهم سالن بزنیم

اکثرا هشتاد درصد میگرین اگه وسایل خودشون باشه و سی درصد واسه شما میمونه

وسایل همه چیز با منه ،فقط در حد چند ساعت یه پریز برق و صندلی دست منه حتی کوچیک ترین چیزارو هم خودم دارم حتی سه راه و رینگ لایت و....

ولی مواظب باش با عر کسی شریک نشی

ممنون از نظرت عزیزم،چشم حتما 

الان خیلی موقعیتم سخت شده چون بچمم ۱ سالشه و نمیتونم برم منطقه های اطراف و ساعت زیادی سالن باشم و سالن دارا هم خودشون کار نمیکنن اکثرا 

فقط مدرک میگیرن و سالن میزنن با درصد های زیاد پول در میارن

خب انصاف نیس اینجوری

وسایل همه چیز با منه ،فقط در حد چند ساعت یه پریز برق و صندلی دست منه حتی کوچیک ترین چیزارو هم خودم د ...

مندخودم سالن دارم تو خونه خودمونه و چون کرایه نمیدم ازشون درصد نمیگیرم کدوم شهرید شماراستی قیمت تاتو بدن چقدره

...
ممنون از نظرت عزیزم،چشم حتما الان خیلی موقعیتم سخت شده چون بچمم ۱ سالشه و نمیتونم برم منطقه های اطرا ...

اره واقعا من دلم نمیاد ازشون درصد بگیرم با اینکه خیلی اسرار میکنند 

شمام کاش اگه‌شهر من بودین میاوردم پیش خودم 

در هر صورت موفق باشید عزیزم

...
مندخودم سالن دارم تو خونه خودمونه و چون کرایه نمیدم ازشون درصد نمیگیرم کدوم شهرید شماراستی قیمت تاتو ...

ما اصفهانیم ،بستگی داره به جا و اندازه و رنگی یا مشکی بودن و گیرایی پوست و.....

آفرین بشما ولی من نمیگم مثل شما ولی خدایی درصد بالا نباشه انقدر 

اره واقعا من دلم نمیاد ازشون درصد بگیرم با اینکه خیلی اسرار میکنند شمام کاش اگه‌شهر من بودین میاوردم ...

شما نون قلبتونو میخورید،من چندجا رفتن خیلی ها که لهت میکنن با حرفاشون انگار بردشونی و...

فقط پول میخان اهمیت هم نمیدن که سالنشون چطوره

شما نون قلبتونو میخورید،من چندجا رفتن خیلی ها که لهت میکنن با حرفاشون انگار بردشونی و...فقط پول میخا ...

هر حا دیدید که بهتون بی احترامی میشه اصلا نرید من خودم میکاپ کارم حتی اگه مشتری هم به جوری نگام کنه دیگه قبولش نمیکنم 

...