2777
2789
عنوان

پسرم خیلی زود ب زود مریض میشه چ کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 38 پست
اصلا همون لباس پوشوندن زیادی خودش باعث سرماخوردن میشه😐😐😐😐😐😐😐😐خب اگر سنش جوریه که میشه ببرش ا ...

آره یکمم مامانم وقتی تازه ب دنیا اومده بود انقد میپوشوندش که نگم برات منم ب همون عادت داد بعد الان ی ذره سرد باشه زود سردش میشه دماغش قرمز میشه یا مریض میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز صبح یه لیوان آب پرتقال بهش بده ، کلا ویتامین ث ، باعث تقویت سیستم ایمنی اش میشه 

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
تاثیر داره ک دیگع مریض نشه؟؟

ب شدت تاثیر داره چون طبع بدنشو گرم میکنه بدنش مقاوم میشه توی بیماری چون نتیجشو دیدم گفتم 

من خیلی اذیت شدم گفتم ک توام اذیت نشی

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

پودر مالت چیه از کجا میتونم بخرم ؟

عطاری

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

چرا آخه اینطوری بدتر بدنش قوت نمیگیره و لاغر می مونه

تنها راهش اینه خیلییی مواظبت کنی پیش کسایی ک سرماخوردن نبری  لباس مناسب براش بپوشی شاید کمتر سرمابخوره.بخاطر این چیزاس ک میترسم ب بچه فک کنم

ب شدت تاثیر داره چون طبع بدنشو گرم میکنه بدنش مقاوم میشه توی بیماری چون نتیجشو دیدم گفتم من خیلی اذی ...

واقعا ممنونم انشالله ک جواب بده تا میاد یکم جون بگیره دوباره مریض میشه