2777
2789
عنوان

بنظرتون ادامه بدم یا ن

98 بازدید | 5 پست

سلام 

من چندسال با یکی تو رابطه بودم و طرف قصدش ازدواج نبود و من برام خاستگار اومد خلاصه اوکی دادیم و نامزد کردم به مدت 6 ماه نامزد بودم 

بعدش به دلایلی نامزدی ما بهم خورد و من برگشتم به همون فرد قبلی 

حالا میگه ک قصدش باهام ازدواجه و تنها مشکل ما اینه که نمیتونه قبول کنه من قبلا نامزد داشتم و همش ازم میپرسه دستتو گرفته؟ بوسیدتت؟ 

همش عصابش خرده میگه یادم میوفته ک 6 ماه با طرف بودی داغون میشم حالم بد میشه 

تا حالا صدبار براش قسم خوردم ک اتفاقی بینمون نیوفتاده ولی چن وقت ی بار باز این موضوع رو میاره وسط 

میترسم بعدا باهاش وارد زندگی شم باز بخاد این موضوع و مطرح کنه 

بنظرتون چیکار کنم

هزار خطبه هم بخوانند حرام است معشوقه کسی را به دیگری دادن! 💔

خب اینو به خودش بگو 

که اگه بخواد این رفتار و سوء ظن ها رو ادامه بدید آینده خوبی نخواهید داشت و کات می‌کنی باهاش بگو رابطه من با ایشون در حد آشنایی بوده تموم شده دلم نمیخاد یادش بیفتم اذیتم میکنی با رفتارات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم باهاش کات کن

ممکنه بعداً به مشکل بخورین

شاید بعدها فکرکنه که شاید با اون نامزد قبلی در ارتباط هستی

یا اینجوری که بوش میاد

اگه کسی از قصد و الکی بگه با اون یارو در اتباطی ممکنه باور کنه

یجورایی انگار نسبت بهت شک داره

و خب این باعث میشه که همچی مثل قبلاً نباشه

🤸🏻‍♀️

خب اینو به خودش بگو که اگه بخواد این رفتار و سوء ظن ها رو ادامه بدید آینده خوبی نخواهید داشت و کات م ...

خیلی بهش گفتم هردفعه میگه باشه دیگ نمیگم ولی بعد ی مدت باز میگه 

انگار واقعا نمیتونه بی تفاوت باشه نسبت به این موضوع 

هزار خطبه هم بخوانند حرام است معشوقه کسی را به دیگری دادن! 💔
خیلی بهش گفتم هردفعه میگه باشه دیگ نمیگم ولی بعد ی مدت باز میگه انگار واقعا نمیتونه بی تفاوت باشه نس ...

بنظرم باهم پیش مشاور برین اگه مشاور تشخیص بده ایشون دچار وسواس شده بهتون میگه کات کنید یا ادامه بدید