2777
2789
دقیقاااا زن داداش منم. همیشه ارزوم بود با زنداداشم صمیمی باشم بشینیم غیبت کنیم و بخندیم، ولی ازشانسم ...

وای برای منم .امشب مریض شدم رفتم بیمارستان.زنگ زده . فکر کردم میخواد حالمو بپرسه . می‌دونی چی گفت؟ برگشت گفت چرا از خونه میری بیرون در اتاقتو قفل می‌کنی مگه توش چی داری ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه از زنداییا مینالن 🤔🤔

چون دایی خیلی خواهرزاده را لوس میکنه با اومدن زن دایی لوس بازیا خریدار نمیتونه داشته باشه چون دایی مسئولیت زندگی باهاشه دیگه

بنابراین مقصرش را زن دایی میدونن

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

وای برای منم .امشب مریض شدم رفتم بیمارستان.زنگ زده . فکر کردم میخواد حالمو بپرسه . می‌دونی چی گفت؟ ب ...

🤣🤣

چی گفتی

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

گفتم برای حفاظت از نیروهای اهریمنی

محکم جوابشو میدادی خب

میگفتی اصلا چرا رفتی خونه که ببینی در قفله یا باز

واس در اتاق خودمم باید هماهنگ کنم باهات 

عجب وزه شدن این خواهرشوهر مجردا

ایسالا میشی عشقممم❤️❤️

توکل به خدااا 

ممنون❤️❤️❤️❤️

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

وای برای منم .امشب مریض شدم رفتم بیمارستان.زنگ زده . فکر کردم میخواد حالمو بپرسه . می‌دونی چی گفت؟ ب ...

بگو بگو به توچه اخه فضول. نه واسه من فضولی نمیکنه ولی دهن لقیمیکنه فقط، همه چی ام به خودش میگیره و قهرمیکنه

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

من خواهر شوهر مجردم🤣🤣🤣اونی که وزه شده زنداداشمه

اها اون بت گفته چرا در اتاقت قفله

اون دیگه خیلی جاشو باز دیده

اتاقت مگه تو خونه اوناست که میپرسه

همه وزه شدن😂