2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ايشالا ك مشكل خاصي نداره

عزيزم اگه معدش مشكل داشته باشه رفلاكسش بايد زياد باشه يا مدام پي پي  و نفخ داشته باشه

بعضي بچه ها عادت ب بيداري شبانه دارن متاسفانه

و اينكه اندوسكپي فكر نكنم خطر و ترسي داشته باشه خيلييييي راحته يه بيهوشي خواب و بيدار پنج ديقه انجام ميدن خيالت خودت راحت ميشه ديگه

ايشالا ك مشكل خاصي نداره عزيزم اگه معدش مشكل داشته باشه رفلاكسش بايد زياد باشه يا مدام پي پي   ...

ممنونم اناستازیا جان

اما آخه ما از تولدش تا حالا درگیر خوابش هستیم و اینکه خواب راحت نداره و و سطاش بیدار می شه و گریه می کنه

از طرفی یبوست هم داره دخترم که اخیراً با پودر پیدرولاکس خوب شده یبوستش. اما نفخ و آروغ و سکسسکه زیاد داره

بايد بتونه راحت حرف بزنه مثلا جاييش درد باشه چيزي نميگه؟؟؟

غذا هم خوب نمی خوره. ولی هر شب، هر شب هم گرسنه که نیست! همه جوره امتحان کردیم! شام زود،  شام قبل خواب 

اکثر شبا بیدار میشه

تو روز هم کم غذا می خوره و بعد غذا انگار اذیته! 

الان حرف می زنه،  اما اظهار درد نمی کنه، فقط رفتارهاش ما رو نگران می کنه

ان شااله چیزی نیست. به خدا اعتماد کن. چند روز پیش خیلی حالم بد بود. به خاطر مریضی دخترم وی خودمو سپردم به خداو ازش خواستم بهم قدرت بده. دیروز بردمش دکتر گوارش خدا رو شکر گفت مشکلی نیست

سلام  نه  می ترسم

عزبرم بالاخره آندوسکوپ کردی؟؟؟

نورو خدا بیا بگو چه جوری بود ...منم خیلی نگرانمممم

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
نه من آندوسکوپی نکردم غذا زیاد نمی خوره و لاغره از نظر من ولی روی کارت واکسنش میگن خوبه

ممنونم از جوابتان شاالله زودتر خوب بشه

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞