2777
2789
عنوان

میخوام مدرسه امو غیر حضوری کنم

253 بازدید | 23 پست

درود دوستان یه سوال داشتم

من امسال دوازدهمم و میخوام مدرسه امو غیر حضوری کنم

خودم درس هارو جلوتر از مدرسه میخونم نمراتمم همه اش خوبه(بدون معلم های مدرسه برام مشکلی پیش نمیاد)

جدیدا خیلی مریض میشم همه سرما خوردگی هارو از بچه های مدرسه میگیرم و خیلی عقب میفتم طوری که فکر کنم الان یه هفته کامله مریضم

چیکار کنم مدیرمون قبول کنه چون میگن گواهی بده و من فکر نکنم هیچ دکتری سر اینکه سرما میخوری بهت گواهی غیر حضوری شدن بده و واقعا سر این گواهی گیر افتادم

لطفا راهنماییم کنید ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال به مدرسه تعهد دادم هیچ نمره‌ای زیر ۱۷ ای نداشته باشم و مدرسه نرفتم تا آخر سال،فقط برای امتحانا میرفتم،مدارس دولتی سخت تر قبول میکنن من تیزهوشان بودم نصف بیشتر بچه ها نمیومدن

منم خیلی دلم میخاست،ک بمونم خونه،ب بزرگسالانم فکر میکردم، ولی نمیشد، اما اگه مامان بابات بزارن و صحبت کنن خوبه، چون مدرسه ها عملا اکثرا فقط برا نهایی خوبن، میتونی بخونی؟! بمون خونه، تستم ک میدونی ب عهده خودته، نیاز نیست ب مدرسه 

برو آموزش و پرورش منطقه اتون راجع به غیرحضوری صحبت کن جواب درست و قطعی اونا بهت میدن

ممنون از راهنماییتون شما تجربه اشو داشتید؟

و به اموزش پرورش چی بگم و آیا قبول میکنن💔