2777
2789
عنوان

کلاس زبان برم یا نه😭😂

735 بازدید | 13 پست

سلام 

ببخشید یه سوال داشتم ازتون من پایه نهم هستم و کلاس زبان نرفتم تا حالا سطح زبانم در حد مدرسه است تا اینجا همه چی اوکی بوده ولی از امتحان نهایی و زبان دوره دوم میترسم به نظرتون ضروریه که برای زبان دوره دوم کلاس زبان برم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زبان همیشه ضروری و مهمه

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

از منه ۲۷ ساله شاغل بشنو

زبان رو شروع کن و ادامه بده تا سطح حرفه ای

البته به خودت فشار نیار و اولویتت مدرسه باشه فعلا

اما یادت باشه

بعدا هم تو دانشگاه و هم سرکار برات کمک بزرگی میشه

ضمنا میتونی مدرس زبان کودک و بزرگسال هم بشی

یعنی همیشه یه مهارت اشتغال زا به عنوان زاپاس داری

موفق باشی عزیزم

اگر برات هزینه اش زیادی میشه

یا قصد حرفه ای ادامه دادن نداری

در حد دروس مدرسه برو کلاس...کمک بزرگی میشه برات.

از منه ۲۷ ساله شاغل بشنوزبان رو شروع کن و ادامه بده تا سطح حرفه ایالبته به خودت فشار نیار و اولویتت ...

ممنونم از راهنمایی مفیدتون

راستش من شنیدم توی کلاس های زبان بیشتر وقت تلف میشه و مثلا ثه کتاب رو بعضی جاها چند ترم طول میدن و در اخر بعضی بعد چندین سال کلاس رفتن نتیجه ی خاصی نگرفتن 

یکمم سر تایم رفتن به کلاسش مشکل دارم و رفت و امد یکم برام مشکل میشه به نظرتون اگه توی خونه خودمم بخونم میتونم زبان های دوره دوم و نهایی رو نمره ی خوب بگیرم؟

ممنونم از راهنمایی مفیدتونراستش من شنیدم توی کلاس های زبان بیشتر وقت تلف میشه و مثلا ثه کتاب رو بعضی ...

خواهش میکنم عزیزم

راستش من همچین نظری ندارم

کلاس های خصوصی و آموزشگاهی به شرط وجود مدرس خوب میتونن خیلی تاثیرگذار باشن

اگر نمی‌تونی کلاس حضوری بری از آموزش هایی که تو سایت های مختلف و یوتیوب هست استفاده کن

نمونه سوالات سالهای پیش هم تمرین کن

وقتی به همه چیز مسلط باشی هیچ استرسی وجود نداره و حتما موفق میشی عزیزم

یه نمونه از آموزش کتاب زبان سال نهم

https://moallembartar.com/courses/prospect3/

تکرار و تمرین یادت نره

به نظرتون توی خونه نمیشه کار کرد؟ اخه یکم شرایط کلاس حضوری برام سخته یکم درسا سنگینه و سر تایما مشکل ...

نه نمیشه واقن چون دبیرستان زبانش به شدت سخته بیشتر از اون چیزی ک فکرشو کنی

خواهش میکنم عزیزمراستش من همچین نظری ندارمکلاس های خصوصی و آموزشگاهی به شرط وجود مدرس خوب میتونن خیل ...

🧡🧡🧡🧡

ممنونم از توضیحات مفیدتون 

حالا ایشالا با پدر و مادر باید صحبت کنم که راضی بشن برم کلاس

اره دقیقا ممنونم خیلی تاثیر داره معمولا سعی میکنم هر جلسه  قبل توضیح درس جدید ویدیو ی اموزشیش رو توی اینترنت ببینمم