2777
2789
عنوان

ببیند روزگار چه کرد

228 بازدید | 37 پست

( ما دوتا خواهریم خواهرم بزرگ تر از منه و درساش همه معدل ۲۰ مخصوصا ریاضیش)ششم دبستان بودم آخرین شب امتحان ریاضی ام بود ثلث سوم پدر بزرگم و مامانجونم تو پذیرایی بودن و من و مامانم بعد از پذیرایی نشستیم و با مامانم ریاضی کار کردیم بابا بزرگم از بابام پرسید ریاضی خوبه (منظورش من بودم) بابامم گفت به تواهرش نمیرسه همین خیلییی ناراحتم کرد آنقدری که سر جلسه امتحان ریاضی گریه میکردم بخاطر حرف دیشب بابام حالا من شدم دکتر متخصص قلب و خواهرم یه حسابدار ساده توی یک شرکتی که درحال ورشکست شدنه منتظرم یه روزی پیش بیاد و به بابام بگم یادته اون روز پیش بابا بزرگ منو خراب کردی؟ مگه من بچه ات نبودم؟ مگه من دل نداشتم؟ چرا اون حرفو زدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد کینه ای نباشیم گذشته ها گذشته بخاطر یه حرف خودتو اذیت نکن ببخش

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
عزیزم شما خودت متخصص قلبی بعد پشتت درد میگیره نمیدونی باید چیکار کنی میای نی نی سایت میپرسی؟؟؟( تاپی ...

اخه من تایی که میدونم مال پشتم منکه تخصص قلب رو دارم ولی تخصص جای دیگهرو نه گفتم یه کمکی از شما بگیرم بد کردم؟؟

💔چرا اینطوری فکر نمیکنی که حرف پدرت حتی اگه تلللخ بوده باعث پیشرفت تو شده؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚