2777
2789
عنوان

مشاوره

110 بازدید | 9 پست

بچها بدون اینکه ازتون اطلاعاتی خاسته بشه و چیز شخصیتی ازتون بخام و بدون اینکه قضاوت بشین میتونین درباره هرچیزی که اذیتتون میکنه یا مشکل دارین باهام حرف بزنین و راهنمایی بشین

کسی که مشکلش خیلی حاد باشه در طی یه هفته به مدت هرروز باهاش حرف میزنم و هروز بخاطر هر مشکل باهاش صحبت میکنم و کمک میکنم تا بهتر بشه 

و کسی که یکم کم تره به مدت سه روز 

به مدت سه روز پنجاه تومن

و به مدت یه هفته هفتاد 

چون موضوع اصلی کمک به شماست و همون قدم بخاطر وقتیه که میزارم براتون 

و جاهای دیگه خیلی ممکنه بیشتر باشه

امیدوارم بتونم بهتون کمک کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز نشدم که من میخونم فعلنه کتاب هاش و اینارو تا حد امکان کمک میکنم به بقیه..

😐جدی میفرمایید؟

مقطع کارشناسی هم هستید لابد.. چطور ب خودت و وجدانت اجازه میدی همچین کاری کنی

به عنوان یه دانشجو تو این رشته حداقل اینو بدون تا زمانی ک مدرک کارشناسی ارشد نداشته باشی و دوره های لازم رو نگذرونده باشی و صلاحیت لازم رو نداشته باشی... حق گرفتن هزار ت از مردم جهت مشاوره دادن و عمه تراپی نداری. و غیر قانونی و غیر اصولیه.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

😐جدی میفرمایید؟مقطع کارشناسی هم هستید لابد.. چطور ب خودت و وجدانت اجازه میدی همچین کاری کنیبه عنوان ...

عزیزم من به خیلیا کمک کردم و خوب شدن چه ربطی داره؟

من دارویی تجویز نمیکنم که بخاد غیر اصولی باشه😐

گفتم میتونن باهام دردودل کنن اگه با کسی دیگه نمیتونن

قبلا هم تو پست قبلنم کمک کردم به چند نفر 

کمک کردن مشکلی داره از نظر شما؟

عزیزم من به خیلیا کمک کردم و خوب شدن چه ربطی داره؟من دارویی تجویز نمیکنم که بخاد غیر اصولی باشه😐گفت ...

کمک کردن با پول گرفتن زمین تا آسمون فرق داره.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز