2777
2789

مخصوصا پسر ،موندم واقعا بدترین سال عمرم رو دارم تجربه میکنم پسرم غیر انتفاعیه بهشون چند تا جزوه دادن و پسرم خسته میشه گاهی نمی نویسه میگن همه مشقاش رو خوش خط رو اصول خوش نویسی بنویسه امروزم جلسه بودیم انگار اوضاع خیلی سخت ترم میشه همین جوری گاهی روزا ۴.۵ ساعت وقتمو می‌گیره، ،شمایی که بچتون دولتیه هم انقدر تکلیف دارید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غیرانتفاعیه

برو با معلمش حضوری حرف بزن

بگو به این زیاد سخت نگیر توانشو نداره و چمیدونم از این جور صحبتا

بگو من تلاشمو میکنم

دیگ خودش میفهمه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

غیرانتفاعیهبرو با معلمش حضوری حرف بزنبگو به این زیاد سخت نگیر توانشو نداره و چمیدونم از این جور صحبت ...

همین امروز گفتم دیگه الان مثل قدیم نیست گلم فورا میگن حتما هوشش پایینه یا بیش فعاله یا نقص توجه داره میفرستن مشاوره اصلا انگار قبول نمیکنن غیر انتفاعی ظرفیت هرکسی فرق میکنه 

بگیدتکالیفو کمترکنن دیگه بیشترتوکلاس باهاشون کارکنن .

منم همینو میگم تا ساعت ۱.۳۰ اونجان کلا هم ۴ تا کتابه اخه لازم نیست خونه هم انقدر تکلیف باشه من خودمم زده میشم چه برسه بچه ۷ ساله

غیر انتفاعی

این طور که اینا پیش میرن هر سال بدتر از پارساله کلاس سومی ها هم خیلی مادراشون اعتراض میکردن چون هم کتاب های غیر درسی ،هم کتاب درسی ,هم جزوه هم تکلیف همه چی بهشون داده بودن سوال ها هم در حد تیز هوشان

منم همینو میگم تا ساعت ۱.۳۰ اونجان کلا هم ۴ تا کتابه اخه لازم نیست خونه هم انقدر تکلیف باشه من خودمم ...

بامادرای دیگه هماهنگ شو بگین بیشترتوکلاس باهاشون کارکنه تکالیف کمتربه خونه بیاره ازکارو زندگی میافتین بچه ها هم خسته میشن ازدرس زده میشن