2777
2789
عنوان

خوردن اجیل دربارداری

1045 بازدید | 52 پست

من روزی نیم کیلو یا هر سه روز یک کیلو اجیل میخورم.لطفا نگین پز نده چون من دیابت بارداری دارم و میان وعده نمیتونم چیزی بخورم و اصولا ۲۴ساعته گشنمه.

و هفته۱۵هستم و ۱۷کیلو چاق شدم. 

حالا اجیل نیازهای بچه رو رفع میکنه؟ تاثیر مثبت داره روش؟

دکترم گفت نخور که وزنت فجیعه.ولی خب نمیتونم . مخصوصا شوهرم عصبیم میکنه من بدتر گشنه میشم 

۷۵شدم.قبل بارداری ۵۷بودم.

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

چی بگم عزیزم به یه خانم حامله 

چون خیلی هوس می‌کنی دست خودت نیست میخوری به خاطر بارداری ولی خب اگه خطر ناکه واسه بچه دکتر گفت نخور سعی کن جایگزینش کنی مثلاً بری یه چیز دیگه بخوری تا هوس اون از سرت بپره یه شیرینی ای چیزی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنت نباید بیشتر از این بره بالا گلم 

هم برا دیابت بارداری هم فشار خون بارداری و ... 

برو دکتر تغذیه جایگزین برات میگه گلم

انشاءالله به سلامتی و دل خوش بغلش بگیری 🌹 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

چی بگم عزیزم به یه خانم حامله چون خیلی هوس می‌کنی دست خودت نیست میخوری به خاطر بارداری ولی خب اگه خط ...

نه خب دیابت بارداری دارم و نمیتونم حتی سیب زمینی بخورم چون قند داره

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
البته هوس بارداری پز نداره عزیزم همه هوس بارداری و غذا خوردن زیاد رو دارن چرا اینو یهویی وسط حرفات گ ...

چون الان میومدن مینوشتن پز میدی.نوشتم چون دیابت بارداری دارم مجبورم برا میان وعده اجیل بخورم

دکترت گفته نخور بعد اینجا میپرسی بخورم یا نه؟؟؟ خب از خود دکترت بپرس چی بجاش بخوری. اذیت میشی وزنت ا ...

دکتر میگه با برنامه پیش برو. تو برنامه نوشته سه تا کف دست نون مثلا. خب من میمیرم از گشنگی

نه خب دیابت بارداری دارم و نمیتونم حتی سیب زمینی بخورم چون قند داره

آره خطرناک هست 

دست خودت نیست و ناخودآگاه میخوری درسته ؟؟ 

چون مثلاً دکتر بگه نخور خودتم سختته نخوری فکر میکنم دست خودت نباشه و باید یه راهی واسش پیدا کنی و از دکتر بپرسی چیکار بکنی حواست پرت بشه 

زیاده به نظرم یکم، حداقل بیشتر گردو بخور که امگا سه هم داره، آیا میوه هم میخوری؟ در کنارش میوه و ان ...

میوه فقط سیب ترش پرتقال اووکادو اوناییکه قند خیلی پایینه میخورم.

اجیل هم فقط پسته ،بادام هندی، بادام درختی، فندق اینارو میخورم