2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین🥀

77 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم چندماهه پیش بدون دلیل ایست قلبی کرد

دکتر دوباره بهم اجازه بارداری داده ازتون میخوام برام دعا کنید هرکس میتونه ب نیت بچه دار شدن یدونه ایه الکرسی بخونه منم براش صلوات میفرستم دلم خیلی شکسته💔💔🖤

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

عزیزم توی زایمانم اول تو رو یاد کردم

عزیز دلم خیلی خیلی ممنونم انشالله خدا ب خودت وبچه هات وهمسرت و خانوادت سلامتی بده  و بهترین ها نصیبتون دستت درد نکنه دارم اقدام میکنم شیر دادنی برلم دعا کن بخدا خیلی بی پناه شدم💔

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم خیلی خیلی ممنونم انشالله خدا ب خودت وبچه هات وهمسرت و خانوادت سلامتی بده و بهترین ها نصیبت ...

خانمی اتفاقا خیلی میای توی ذهنم . 

إن شاالله خوش خبر باشی . 

آره عزیزم بلطف خدا به زودی روزای خوب میرسن❤️🌺😘

خانمی اتفاقا خیلی میای توی ذهنم . إن شاالله خوش خبر باشی . آره عزیزم بلطف خدا به زودی روزای خوب میرس ...

خیلی ممنونم از قلب پاکت انشالله خوشبختی بچه هاتو ببینی❤❤

سلامت باشی خانمی منتظر خبر خوشت هستم ☺️✋😘🌺❤️

حتما عزیزم بهت خبر میدم التماس دعا❤❤🫂