سلام دوستان من دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم چندماهه پیش بدون دلیل ایست قلبی کرد
دکتر دوباره بهم اجازه بارداری داده ازتون میخوام برام دعا کنید هرکس میتونه ب نیت بچه دار شدن یدونه ایه الکرسی بخونه منم براش صلوات میفرستم دلم خیلی شکسته💔💔🖤
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏
عزیز دلم خیلی خیلی ممنونم انشالله خدا ب خودت وبچه هات وهمسرت و خانوادت سلامتی بده و بهترین ها نصیبتون دستت درد نکنه دارم اقدام میکنم شیر دادنی برلم دعا کن بخدا خیلی بی پناه شدم💔
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی ممنونم از قلب پاکت انشالله خوشبختی بچه هاتو ببینی❤❤