2777
2789
عنوان

دوستم که اصلا فکرشو نمیکردم ازدواج کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اینجوری که میگه چه مشکلی داره مکه ازدواج کنم درسمم ادامه میدم مستقل هم میشم رابطه عاطفیمم دارم 

ولی به نظر من ازدواج تا قبل از دانشگاه و کنکور واقعا اشتباهه 

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
منی که امضام اینه و ۱۸ سالمه وقتی تاپیکتو میبینم:😂ببین باور قلبیش نبوده👌 من الان ایلان ماسکم بیاد ...

امیدارم وقتی عاشق هم شدی همینجوری مستقل و هدفمند بمونی

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

امیدارم وقتی عاشق هم شدی همینجوری مستقل و هدفمند بمونی

صد درصد ببین ایمان به یه چیز خیلی مهمه که عشق و پول نمیتونه بخره اونو ایمان به استقلال و خوشبختی در تجرد و به قولی زندگی برای خود و تنهایی. 

این ایمان به اینا باعث میشه عشق پول قیافه نتونه بخرتشون

فکر میکنند شاخ غول شکستند ازدواج اخه دستاورد مهمی هست تو ایران به نظرم ولش کن بره پی کارش

اره بابا تازه خانواده شم مخالف ان ولی اینجوری ان که به تصمیمش احترام میزارن این دیگه خیلی غلطه

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
صد درصد ببین ایمان به یه چیز خیلی مهمه که عشق و پول نمیتونه بخره اونو ایمان به استقلال و خوشبختی در ...

موفق باشی عزیزم❤️

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹