2777
2789
عنوان

وقتی دونفر بهم. نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 35 پست
نكته اينجاست پولدار و بي پول

میگم که پولدار نبوده وشوهرش خوشکل هست ولی خودش انچنان قیافه ایی نداره وپودارم نیست.فقط اینو میدونم.روی این ازدواج نمیشه حساب کرد.چون احتمال میره که مرده هم سواستفاده کنه از پول وهم خیانت کنه بخاطر قیافه دختره

آشنامون پسر دختر ۱۳ ساله دوست بودن بعد ازدواج کردن 

دختره بنز سوار میشد باباش یکی از برجاش تو الهیه اس...

پسره خیلی جنتلمنه  ولی پدرش تو شهرستان پایین شهر یه سوپری جمع و جور داره

پسره ام کارمنده معمولیه

دختره بانمکه ولی خیلی تپل مپل الان ازدواج کردن بابای دختره ماشینم گرفت  از دخترش فقط یه جهزیه مختصر داد هیچ کمکیم نکرد😐😐😐

ولی بازم مرد براش میمیره

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم که پولدار نبوده وشوهرش خوشکل هست ولی خودش انچنان قیافه ایی نداره وپودارم نیست.فقط اینو میدونم.ر ...

خب منم همينو ميگم ديگه

اين دختري كه شما ميگيد پول نداره پس ميشه قطعي نتيجة گرفت عاشقش شده

ولي اگه پولدار بود ممكن بود به خاطر پولش باشه ممكن بود نباشه

البته اینم باید در نظر گرفت شاید این دختره به نظر شما زشته به نظر بقیه معمولی باشه و صد البته به چشم پسره خیلی زیبا باشه.

میتونه پول دلیلیش باشه ولی صد درصد نمیشه گفت به خاطر پول بوده